A nő felfedezte, hogy biológiai anyja, aki elhagyta őt a hidegben, a szomszédban lakik

HIRDETÉS

Egy nő, aki többet szeretne megtudni genetikai eredetéről, DNS-tesztet végez, majd évekkel később biológiai családja jelentkezik nála – furcsa okuk volt rá.

Lily ismét megtette – újabb spontán döntést hozott. 43 évesen azt remélte, hogy a késztetése, hogy szeszélyből hozzon döntéseket, csökkent, de amit abban a pillanatban tett, bizonyította, hogy nem.

“Fordulj vissza, ez olyan hülyeség” – mondta neki egy hang, miközben arra várt, hogy sorra kerüljön a regisztrációnál, hogy megkapja az egyik népszerű DNS-tesztkészletet. Semmit sem tudott a vérvonaláról, és azt mondták, hogy a tesztek a genetikai kapcsolatokról és az egészségről adnak információt.

Lilyt a szülei örökbe fogadták, miután a hóban találtak rá elhagyatottan.

Lily, akit jó emberek fogadtak örökbe, nem törődött azzal, hogy találkozzon a vér szerinti szüleivel. Örökbefogadó édesanyja, Margaret nyolcéves korában mesélte el neki, hogy egy hóvihar tombolása közben találtak rá elhagyatva az út szélén.

HIRDETÉS

Lily még mindig emlékezett a történetre.

“Apád aznap megállította az autót néhány mérföldre az otthonunktól, mert azt hitte, hogy megpillantott valamit az úton. Nem lehettünk biztosak benne, mivel túl sötét volt ahhoz, hogy az autó fényein túl sokat lássunk” – mondta Margaret. “Azt hiszem, a sors akarta így.”

“Mi történt azután?” A 8 éves Lily kíváncsian kérdezte.

“Kiszálltunk a járműből, és én panaszkodtam, hogy milyen hideg van, és hogy haza kell mennünk a testvéreidhez. Nem hallgatott rám, csak ment tovább, és ekkor hallottuk meg a sírásodat” – folytatta Margaret.

HIRDETÉS

“Egy kosár mellett kúszva találtunk rád a hóban”.

“Hűha!”

“Így van. Hazavittünk, de nem tudtuk, mit tegyünk – akkor még csak hat hónapos lehettél. Már hat gyerek szülei voltunk, de beléd szerettünk, és azóta sem néztünk vissza” – tette hozzá Margaret, mielőtt megölelte a 8 éves gyereket.

Margaret elmondta Lilynek, hogy megtalálták, majd örökbe fogadták.

Lily soha nem felejtette el az emléket, de csak felnőttként tudta meg, mi is történt valójában.

Örökbefogadó szülei csak azért küzdöttek, hogy el tudják tartani az amúgy is nagy családjukat, de senki sem akart gyereket a Utah állambeli városukban, ami azt jelentette, hogy a lányt árvaházba küldték volna.

HIRDETÉS

Margaret volt az, aki visszautasította, mondván, hogy a gyermek már így is elég sok mindenen ment keresztül. Azonban nem voltak elég szívtelenek ahhoz, hogy ismét elhagyják a gyermeket, így a szegényes anyagi helyzetük ellenére örökbe fogadták.

Elhalmozták szeretettel, és a testvérei úgy bántak vele, mintha a sajátjuk lenne, de a legszorosabb köteléke a legkisebb lányukkal, Staceyvel volt. Ő volt az, aki ki akarta próbálni a DNS-teszteket.

“Nem fog semmi szörnyűség történni” – mondta Stacey. “Legrosszabb esetben felfedezed rég elveszett unokatestvéreidet, és talán megtudod, hogy bizonyos betegségek genetikai markereit kaptad-e. Ez még jól jöhet. Mindannyiunknak meg kellene csináltatnia.”

Staceynek nem sok szerencséje volt meggyőzni a többieket, de Lily csatlakozott hozzá. Megvizsgáltatták magukat, és Stacey DNS-mintájából sikerült találniuk néhány genetikai markert, de ezek nem voltak komolyak.

Megvizsgáltatták magukat, és sikerült találniuk néhány genetikai markert Stacey DNS-mintájából, de semmi komolyat nem találtak.
HIRDETÉS

Más volt a helyzet Lilynél, akinek nem találtak egyezést a tesztek. A szakember később elmagyarázta, hogy azért nem találtak semmit, mert a biológiai családja még nem végezte el a teszteket.

“Ne érezd magad rosszul emiatt. A teszt híre hamarosan eljut hozzájuk, és biztos vagyok benne, hogy valaki előbb-utóbb intézkedni fog, ami a helyes irányba terel minket” – biztatta Stacey.

“Tényleg nem vagyok feldúlt emiatt. Soha nem voltam igazán kíváncsi arra, hogy kik ők. A szüleink nagyszerűek” – válaszolta Lily.

“Tudom. De még mindig alig várom, hogy leordítsam a szüleidet, amiért így otthagytak a hóban. Életed is veszíthetted volna, ha apa nem állítja meg a kocsit” – erősködött Stacey, keresztbe fonta a karját.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »