A nő megtalálta néhai fia kutyáját a sírja közelében, „Háromszor hazavittem és mindig visszajön” – mondja az őr – A nap története

HIRDETÉS

Egy kiskutya fiatal gazdája elhunyt, majd a kutyus eltűnt. A temetőőr hazaviszi, és szívszorító történetet mesél gazdája édesanyjának.

Amikor Steve meghalt egy motorbalesetben, a szülei, Darlene és idősebb Steve teljesen összetörtek. Steve volt az egyetlen gyermekük, életük fénye. Steve temetésének napján Darlene nem tudta abbahagyni a sírást.

Idősebb Steve vigasztalta őt, ahogy csak tudta, de megfeledkeztek a család egy tagjáról, aki ugyanolyan gyászoló volt, mint ők – Pickles, Steve kutyája és legjobb barátja.

HIRDETÉS

Rejtély, hogy Pickles honnan tudta, hogy Steve meghalt. Egy évig Massachusettsben járt egyetemre, és ott történt a halálos baleset.

De Pickles valahogy mégis tudta. A temetés napján aggódva állt az ajtó mellett, és nagyon nyöszörgött. Darlene riasztotta idősebb Steve-et: – Drágám, ne engedd ki az udvarra. Furcsán viselkedik.”

„Nem fogom” – mondta idősebb Steve. „Nincs szükségünk arra, hogy Pickles elgázoljon, hogy még jobban megkeserítse a mai napot.”

HIRDETÉS

Pickles egy 9 éves mentőkutya volt, akit Steve tízéves korában fogadott örökbe. Kölyökkutyáért könyörgött és könyörgött, Darlene és idősebb Steve pedig tétovázott.

Vajon Steve elég érett volt-e ahhoz, hogy felelősséget vállaljon egy háziállat tartásával? Végül engedtek, és azt mondták Steve-nek, hogy vesznek neki egy kiskutyát egy helyi tenyésztőtől.

„Venni?” Steve elborzadt. „Nem lehet megvenni egy barátot! Megtaláljátok, felismeritek egymást. Egyszerűen tudod, hogy ez egy életre szóló barát lesz!”

HIRDETÉS

Darlene és idősebb Steve tehát elvitte Steve-et egy állatmenhelyre. Steve már szinte minden állatot látott a létesítményben, mielőtt „rátalált” Picklesre. Egy pillantást vetett a kutyára, és térdre rogyott.

Darlene és idősebb Steve döbbenten figyelte, ahogy fiuk orrba-szájba guggolt a kutyával, akinek a farka extatikusan csóválta a fejét. „Ő az igazi” – vigyorgott Steve. „Megtaláltam!”

Ettől kezdve Steve és Pickles elválaszthatatlanok voltak. Bárhová ment Steve, Pickles is ment. Steve-nek persze megvoltak az emberi barátai, de Pickles volt az állandó és szeretetteljes árnyéka.

HIRDETÉS

„Szóval, meg tud fordulni?” – kérdezte Steve egyik nénikéje. „Az én kutyám mindenféle trükköt tud!”

„Pickles a barátom” – válaszolta Steve. „Nem alázom meg azzal, hogy elvárom tőle, hogy trükköket csináljon. Te is azt kéred a barátaidtól, hogy hemperegjenek és játsszák a halottat?”

A nő megsértődött, és azt mondta Darlene-nak: „A fiad furcsa, az a korcs pedig még furcsább. Én a helyedben megszabadulnék tőle!”

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »