A nő megtudta, hogy a férje több évvel ezelőtt elcserélte a babájukat anélkül, hogy elmondta volna neki

HIRDETÉS

Egy nő megdöbbenve tapasztalja, hogy férje kicserélte a babájukat egy másikkal, miközben ő eszméletlen volt. A férfi végül, miközben próbálta volna elkerülni azt, szembetalálkozott kegyetlen sorsával.

Jim Shaw késett. Reggel nyolc óra volt, és el kellett érnie a metrót. A megbeszélése 7.45-kor kezdődött, és neki kellett volna előadnia.

Félig gyalog, félig futva lépett be a vagonba, és majdnem összeütközött egy gyönyörű nővel, aki ahelyett, hogy morcosan lerázta volna, mosolygott és kérte, hogy nyugodjon meg.

Rose a kórházban tudta meg, hogy a férje elcserélte a gyermeküket, 11 évvel a történtek után

A nő is állt, mert az összes hely foglalt volt, és Jim azonnal azt kívánta, bárcsak látott volna egyet, amit megüresíthetett volna a nő kedvéért. Ahogy a metró elindult, a férfi nagyon zavarban érezte magát a nő miatt, és igyekezett mindent megtenni, hogy ne vegyen róla tudomást.

HIRDETÉS

Miután eltelt néhány perc, elkezdte összeszedni a bátorságát, hogy megszólítsa a lányt, de folyton megtántorodott, miközben arca kipirult. A nő észrevette ezt, és ugratni kezdte őt emiatt, és így ismerkedett meg Jim Rose Martinnal, a nővel, akit feleségül vett.

Két évig jártak, mielőtt egy kis szertartás keretében, amit a tengerparton tartottak, összekötötték az életüket.

Egy évvel később saját házat vásároltak, és néhány hónappal később Rose váratlanul megbetegedett. Reggelente hányt, és hirtelen úgy tűnt, mintha meghízott volna.

“El kellene vinnünk téged orvoshoz” – mondta Jim a harmadik reggelen, miután felesége befejezte a hányást.

HIRDETÉS

“Szerintem is, lehet, hogy influenza” – mondta, de az orvosnak más elképzelései voltak.

“Terhes vagy, Rose, gratulálok!” Az orvos, egy Rue Scott nevű nő, sugárzott.

“Úristen, egy baba?” Rose megkérdezte, miközben Jim felhördült mellette. Már jó ideje gyereket akart, és keményen dolgozott érte. Hamarosan teljes lesz a tökéletes családja.

Jim és Rose két évig jártak, mielőtt egy kis szertartás keretében, a tengerparton kötötték össze az életüket

“Ez nagyszerű hír!” – mondta az orvosnak.

“Jöjjön vissza később az ultrahangra, és ne feledkezzen meg a terhesgondozásról” – mondta nekik az orvos, amikor aznap távoztak.

HIRDETÉS

Két héttel később visszatértek az ultrahangra, de az orvos valami borzalmasat fedezett fel, ami elrontotta a boldogságukat – vörös zászlók mutatták, hogy a gyermek rendellenességgel fog születni.

“Természetesen bármikor dönthetnek úgy, hogy megszakítják a terhességet, ha úgy érzik, hogy túl nagy a kockázat a nő számára, és néha ez kifizetődőbb, hiszen nem kell átélniük a szívfájdalmat, hogy végignézzék, ahogy szenved a gyermekük, amíg önök élnek.” – mondta nekik Dr. Scott gyengéden.

Rose felszisszent a kijelentésre, de túlságosan megdöbbent ahhoz, hogy észrevegye, hogy a férje bólint egyet, mielőtt felfogta volna a hallottakat.

“Szerintem többet kellene megtudnunk az állítólagos hibákról, mielőtt meghozzuk ezt a döntést – mondta Jim, kivívva felesége azonnali ellenszenvét.

HIRDETÉS

“Mi? Hogy mondhatsz ilyet, mintha ez egyáltalán szóba jöhetne? Nem szabadna úgy tekintenünk rá, mert én nem fogok megszabadulni a gyerekemtől!” – mondta, és a hangja egyre hangosabbá vált.

“Jól van, drágám, nézzük meg, hogyan alakulnak a dolgok, oké?” – mondta. Inkább megnyugtatta a lányt, minthogy erőltesse a dolgot, még akkor is, ha nem értett vele egyet.

A pár elment a klinikára az ultrahangvizsgálatra, de az orvos valami szörnyűséget fedezett fel a babával kapcsolatban

“Szeretnénk, ha még egy ideig itt maradnának, hogy figyelemmel kísérhessük az állapotukat, hátha találunk még valamit” – mondta nekik az orvos, és ők beleegyeztek.

Egy héttel később Rose visszatért az otthonukba, és elkezdtek készülődni a gyermekük fogadására. Azonban miközben készültek, Jim nem tudott nem gondolkodni azon, hogy vajon milyen rendellenességgel fog a világra jönni gyermek.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »