A nő segít világra hozni a szomszéd babáját, majd rájön, hogy a férje az apa

HIRDETÉS

Egy nőt élete legnagyobb megrázkódtatása ér, amikor segít világra hozni a szomszédja gyermekét, csakhogy rájön, hogy a férje az apja a gyermeknek.

Jane Hill több mint hat éve barátkozott Leslie Burgess-szel. Leslie és férje, Lenny pár nappal azután költözött a szomszédos házba, hogy Jane és férje, Tom beköltöztek.

Mindkét házaspár akkoriban kötötte össze az életét, és a véletlen egybeesés miatt hamar és könnyen összebarátkoztak.

Jane nem hitt a szemének, amikor lenézett a karjában tartott babára.
HIRDETÉS

Majdnem két évvel a barátság után Jane rájött, hogy Burgesséknél gondok vannak a paradicsomban. Lenny úgy tűnt, mintha örömét lelné abban, hogy pokollá teszi a felesége életét. Mindezek ellenére viszont nagyon féltékeny és védelmező volt a nővel szemben.

Zavaros volt ez a dinamika, de Jane szíve Leslie-ért dobogott, aki a férje gyanújával ellentétben nagyon is hűséges volt – legalábbis Jane így gondolta.

HIRDETÉS

Ahogy telt az idő, a pár közötti helyzet drasztikusan elfajult, olyannyira, hogy Jane és a többi szomszéd is hallotta a sikolyaikat.

A pár egy idő után már nem mentek együtt sehová, miközben a veszekedések egyre durvábbá váltak. Hamarosan Jane észrevette, hogy Leslie mindig sírás közelében van.

A különbség eléggé feltűnő volt, mert korábban Leslie egészen kellemes és udvarias volt Jane-nel, de úgy tűnt, hogy a férfi, akihez hozzáment, szándékosan el akarta szigetelni a feleségét a többiektől.

HIRDETÉS

Jane mindaddig elnézte ezeket a dolgokat, amíg egy nap találkozott Lennyvel a városi szupermarketben, és úgy döntött, hogy megragadja az alkalmat, és beszélget vele. “Lenny” – szólította, miközben odalépett a magas férfihez.

Ahogy telt-múlt az idő, a helyzet a pár között drasztikusan elfajult.

“Szia Jane!” – mondta, mielőtt visszatért volna a vasáru részleg böngészéséhez.

HIRDETÉS

“Tudom, hogy nem rám tartozik, de nem szeretem, hogy ilyen boldogtalanok vagytok a feleségeddel. Nem gondoltatok már a párkapcsolati tanácsadásra? Leslie annyira szeret téged…”

Jane-t a férfi pillantása szakította félbe, és hallotta, hogy néhányszor nyelt egyet, ahogy a csend elhúzódott. Végül a férfi megszólalt.

“Figyelj, Jane, megértem, miért érzed úgy, hogy meg kell védened Leslie-t, de a helyedben én nem tenném. Azt hiszed, hogy a barátod, de valójában nem jó barát.” És ezzel hátat fordított, és egy pillantás nélkül elsétált.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »