A rendőr naponta üdvözli a lányt az ablaknál, de egyszer nem jelenik meg, ezért ellenőrzi a házát

HIRDETÉS

Egy rendőr naponta üdvözli a lányt az ablaknál, de az egyik rutinkörútja során megijedt, amikor a kislány nem jelent meg a napi üdvözlésükre az ablaknál.

Teddy Brown rendőrtisztet a kaliforniai Rossmoor nevű csendes környéken a béke és a rend fenntartására rendelték ki. Nagyon élvezi a munkáját, és szenvedélyesen szereti megvédeni a körülötte élőket.

HIRDETÉS

Családjában már az ötödik generációs rendőrtiszt, de ő egészen más okból akart rendőr lenni, és nem azért, hogy a családi örökség tovább éljen.

Teddy tudta, hogy apja, Peter azért emelkedett olyan gyorsan a ranglétrán, mert rendőrként piszkos tevékenységet folytatott. Azért akart zsaru lenni, hogy véget vessen ennek a mintának, és bebizonyítsa magának, hogy a családjára nem azért kell emlékezni, amit az apja egykor tett.

Teddy elkezdett barátságot építeni egy Emily nevű fiatal lánnyal.
HIRDETÉS

Sőt, amikor az apja egy tervezett támadásban meghalt, miután valaki bosszút akart állni, Teddy nem gyászolt. Az eset sokkal világosabbá tette számára, hogy mindig a helyes dolgot kell cselekedni, hiszen a karma a sarkon van.

Pontosan ugyanezen a mottó szerint élt, amikor akkori üzlettársa, Jeffrey Nichols megkereste őt egy üzlettel, amelyről úgy gondolta, hogy Teddy-nek tetszene. Mivel a rendőrőrsön tudták, hogy Teddy apja milyen sáros volt, feltételezték, hogy ő is ilyen lesz.

HIRDETÉS

“Teddy, képzeld!” mondta egyszer Jeffrey, amikor beszállt a rendőrautójukba, miután kávét és bagelt hozott mindkettőjüknek.

“Igen, mi az? Kivel futottál össze most a kávézóban?” Kérdezte Teddy.

HIRDETÉS

“Emlékszel arra a bandára, amelyik ellen éppen nyomozunk?” Jeffrey kezdte. Amikor Teddy bólintott, folytatta a történetét. “Nos, a bűnügyi főnök most kérte meg az egyik futárját, hogy tudassa velünk, ha másra keni a bűntényt, hajlandó egy csomó pénzt fizetni nekünk” – mondta.

Jeffrey megpróbálta rábeszélni Teddyt a korrupciós életre.

Ez nem tetszett Teddynek, hiszen éjjel-nappal azon dolgozott, hogy elkapja a bandát a környéken elkövetett bűncselekményeikért. “Nem érdekel a pénz, Jeffrey. Nem gondolod, hogy itt az ideje, hogy ez az ember szembenézzen a tettei következményeivel? Nem engedhetjük meg neki továbbra is, hogy megússza a nők ellen elkövetett kegyetlenkedéseit”.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »