A rendőrök egy bejelentéshez kiszállva egy kislányt találnak, aki egyedül volt egy régi házban

HIRDETÉS

Egy rendőrtisztet és társát azután küldték ki, hogy egy 8 éves kislány segélyhívást tett a 911-re. A kislány egyedül volt egy régi házban az édesanyjával történtek után.

“Elnézést… halló? Halló?” – mondta a kislány a telefonba.

HIRDETÉS

“911, mi a vészhelyzet?” – kérdezte a telefonközpontos.

“Nagyon fáj a hasam, uram” – válaszolta halkan a kislány.

HIRDETÉS

Miután feltett még néhány kérdést, a központos feljegyezte a lány tartózkodási helyét, és azonnal küldött egy rendőrt, hogy nézzen utána. “A segítség már úton van, kislány. Tarts ki!”

Peter Stump rendőr és társa, James Smith éppen a járőrkocsijukban ültek, amikor a kislányhoz hívták őket. Éppen befejezték a járőrözést a környéken, és egy gyors szünetet tartottak.

Éppen hamburgert majszoltak, és arról a pár viccről beszélgettek, amit Stump a gyerekeitől hallott. Éppen az egyiket mesélte, amikor megcsipogtatták őket.

A rendőrök éppen szünetet tartottak, amikor hívást kaptak, hogy nézzenek utána egy kislánynak.
HIRDETÉS

“Legközelebb több szerencsét a vicceidhez, haver” – mondta nevetve a társa.

Elhajtottak a házhoz, ami körülbelül öt percre volt tőlük. Amikor megérkeztek a New Jersey egyik csendes utcájában található helyszínre, a rendőrök bekopogtak az ajtón. Miután többször kopogtak, de senki sem válaszolt, megpróbálták kinyitni az ajtót.

HIRDETÉS

Kiderült, hogy nem volt bezárva, így egy lépést tettek befelé. “Halló? Rendőrség – mondta Smith rendőr, és várta a választ.

“Van itt valaki?” Stump rendőr kérdezte.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »