A szegény édesanya elhagyja újszülöttjeit – 15 évvel később meggazdagszik és rohan, hogy megkeresse őket

HIRDETÉS

Billie 18 évesen tudta meg, hogy terhes, és nem sokkal később a szülei kirúgták. Akkoriban nem tudta eltartani az ikerbabáit, ezért örökbe adta őket. Évekkel később váratlanul visszatért az életükbe.

Billie East 18 éves volt, amikor megtudta, hogy a barátja teherbe ejtette. Nem sokkal azután, hogy megtudta, a barátja elhagyta őt, a szülei pedig kitagadták.

Az apja részeges volt, az anyja pedig hívő katolikus, aki nem akarta, hogy a családjuk nevét beszennyezze a gyermeke hibája.

HIRDETÉS

Ahogy nőtt a hasa, úgy talált ki ügyes módszereket, hogy elrejtse a családja elől. Sálakat és szűk ruhákat tekert a dereka köré, abban a reményben, hogy elrejti a pocakját.

Sajnos eljött az idő, amikor már nem tudta tovább titkolni a pocakját. Édesanyja meglátta, és meg volt győződve arról, hogy lánya hatalmas bűnt követett el. “Billie East, hogy merészelsz szégyent hozni a családodra!”

Billie elhatározta, hogy megtartja a babáit.

Amikor az anyja bántani akarta, kirohant a házból, és nem volt nála más, csak az anyja táskája, amit az ajtó melletti pulton talált, és a hátizsák, amit a hátán viselt.

HIRDETÉS

Aznap Billie olyan gyorsan futott, hogy remélte, a szülei nem érik utol. Talált egy közeli gyorsétteremláncot, és leült az egyik pultra.

Ekkor már tudta, hogy csak körülbelül száz dollár van a táskájában, mivel épp most vette meg a terhesvitaminjait. Úgy döntött, hogy kinyitja anyukája táskáját, és látta, hogy van benne egy boríték, amelyben 500 dollár volt.

Billie gondolkodás nélkül előkapta a telefonját, hogy jegyet foglaljon Los Angelesbe. Mivel nem került be a főiskolára, csak az énekesi tehetségével rendelkezett. Szerencsét akart próbálni Hollywoodban.

Billie elszökött otthonról, és lefoglalt egy egyirányú jegyet Los Angelesbe.
HIRDETÉS

Míg sok kislány befejezi a sztárrá válásról szóló álmait, amint elér egy bizonyos kort, Billie céljai sosem változtak. Énekesnő akart lenni.

Sajnos Hollywood nem volt megfelelő hely egy terhes 18 éves lány számára. Végül az utcán énekelt, és egy sapkát tett a földre, hogy adományokat kérjen.

Egy reggel kínzó fájdalmak miatt ébredt fel. Végre megindult a szülés. Amikor a kórházba vitték, egy kislánynak és egy kisfiúnak adott életet. Amikor a nővér a karjaiba tette a babákat, sírva fakadt.

HIRDETÉS

“Sziasztok, édes gyermekeim” – suttogta, még mindig izzadtan a fájdalmas szülési élménytől, amit az imént egyedül élt át. Nem sokkal később boldogságát elnyomta a bánat. Tudta, hogy semmiképpen sem viheti magával a gyermekeit az utcára.

Billie tudta, hogy nem viheti magával a gyerekeit vissza az utcára.

Miután a babákat elvitték tőle, és volt benne annyi erő, hogy járni tudjon, felállt és felöltözött. Írt egy cetlit, amin ez állt:

Bárki is olvassa ezt, én vagyok Billie East. Nem kaptam jó lapokat az életben, és nincs miből eltartanom a gyermekeimet. Az ikerbabáim neve Joseph és Martha. Kérem, vigyázzanak rájuk, és én mindent megteszek, hogy visszajöjjek. Ha nem tudok, tudassa velük, hogy az édesanyjuk nagyon szereti őket. Kérem, vigyázzanak rájuk.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »