A szegény férfi megszökik az esküvőjéről – 40 évvel később a menyasszony rájön, hogy az apja terve volt

HIRDETÉS

Zedrick őrülten szerelmes volt leendő menyasszonyába, Amandába, de sosem jutott el az esküvőjükre. Amanda mindvégig azt hitte, hogy a férfi felültette őt, de miután levelet kapott, amelyen a férfi neve szerepelt, rájött, hogy oka volt annak, hogy végül nem házasodtak össze.

“Kizárt, hogy feleségül vedd a lányomat. Azonnal elhagyod ezt a templomot. Megértetted?” Richard Hutchins szigorú arckifejezéssel fenyegette Zedricket. A templom mögötti öltözőben voltak, csak egy falnyira attól, ahol Amanda készülődött.

HIRDETÉS

“Nem hagyhatom itt a lányát, uram. Szeretem őt, és a mai napnak kellene élete legszebb napjának lennie” – erősködött Zedrick.

“Maga nem elég jó a lányomnak. Mindig is elleneztem a kapcsolatotokat, és most, hogy eljutottam Kaliforniába az esküvőre, végre személyesen is megmondhatom neked, hogy mondd le – mondta Richard hidegen.

Richard megkérte Zedricket, hogy maradjon távol a lányától az esküvőjük napján.
HIRDETÉS

Zedrick nem volt hajlandó harc nélkül meghátrálni. Nem volt hajlandó elmenni, amíg Richard meg nem fenyegette őt még egyszer. “Mindenhol vannak kapcsolataim, tudod. Tudom, hol él a családod, tudom, hol élsz te. Ha nem hagyod el ezt a helyet, pokollá teszem az életedet” – mondta, és ujjával Zedrickre mutatott.

Zedrick közel állt a könnyekhez. Teljes szívéből szerette Amandát, de tudta, hogy ha ott marad, azzal sok más embernek is fájdalmat okozna. Néhány perc múlva úgy döntött, hogy a hátsó ajtón távozik.

HIRDETÉS

Aznap otthagyta egész életét Los Angelesben, és átköltözött az ország másik végébe, Bostonba. Senkinek sem mondta el, hová megy, egészen néhány hónappal későbbig, amikor a lemondott esküvőjük már nem volt beszédtéma a városban.

Zedrick beszállt egy taxiba, és soha többé nem nézett vissza.

Ötven évvel később…

HIRDETÉS

A most 73 éves Amanda napjai nagy részét azzal töltötte, hogy az otthona előtt ülve figyelte a környékbeli gyerekeket, akik az utcán bicikliztek. Ez volt a napi rutinja, miközben egy pohár narancsléből kortyolgatott, miközben egy könyvet olvasott.

Bár gyakran túlságosan is el volt foglalva a könyvével, voltak napok, amikor a gondolatai elragadták. Ilyenkor felidézte az életét, és eszébe jutott mindaz, amin keresztülment.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »