A szegény fiú kifizeti a buszköltséget egy anyukának és gyerekének – az anyja 1 millió dollárt kap cserébe

HIRDETÉS

Stephen nem tudott mit kezdeni a rossz érzéssel, miután a buszsofőr ki akart rúgni egy fiatal anyukát és újszülött gyermekét, mert nem volt elég pénzük a buszjegyre. Úgy döntött, hogy közbelép és fizet, de nem számított arra, ami ezután következett.

Mia Sanders elszökött otthonról újszülött babájával, miután férje, James részegen jött haza. A férfi durva szavakat zúdított Miára, sőt azzal fenyegetőzött, hogy újra bántani fogja őt és a babáját.

HIRDETÉS

Amióta elmondta a szüleinek, hogy Jamesszel van, már figyelmeztették, hogy legyen óvatos. Tudták, hogy Jamesnek bántalmazó hajlamai vannak, mert egykor jó barátjuk lányával járt.

Annak ellenére, hogy Mia tudott a férfi hajlamairól és saját bőrén tapasztalta azokat, mégis úgy döntött, hogy James mellett marad. De amikor egy nap csúnyán összevesztek, végül úgy döntött, hogy szakít.

Egy szegény fiú úgy döntött, kifizeti Mia buszjegyét.
HIRDETÉS

Abban a pillanatban vette vészre, hogy valami furcsa dolog történik van. Nem sokkal később megtudta, hogy terhes. Jamesnek és Miának nem volt más választása, mint összeházasodni, és Mia a lánya kedvéért átvészelte a viharokat.

Azon az éjszakán, amikor James részegen hazajött, Mia a barátnője, Ana házába menekült. Bár Ana ugyanabban a városban élt, mint Mia édesanyja, Miának nem volt bátorsága szembenézni az anyjával, miután a házassága tönkrement.

HIRDETÉS

Sajnos, miközben Mia Ana házában volt, hívást kapott a kórházból, hogy az anyja agyvérzést kapott. Mia kétségbeesetten letette a telefont, és a kislányát a hordozójába tette, mielőtt kirohant az ajtón.

Mivel karácsony volt, minden fuvarmegosztó alkalmazás foglalt volt. Miának és lányának nem volt más választása, mint egy buszmegállóban várakozni. Amikor végre megérkezett a busz, Mia felszállt, és leült az elsőbbségi részre.

HIRDETÉS

“Elfelejtette kifizetni a buszjegyet, asszonyom” – mondta hirtelen a buszsofőr. Mia felugrott a hangos hangra, és keresni kezdte a pénztárcáját.

“Sajnálom uram, adjon egy percet” – mondta, amíg rá nem jött, hogy hiányzik a tárcája. Mia úgy döntött, hogy megnézi a táskája zsebeit, és látta, hogy aprópénz sincs nála.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »