A szegény idős hölgy egy hétig nem alszik, mert báli ruhát készít az unokájának

HIRDETÉS

Egy nagymama gondoskodni akart arról, hogy unokája ne maradjon le a legjobb báli élményről. Mivel tudta, hogy unokája összes osztálytársa dizájner ruhát fog viselni, szerette volna, ha neki is lesz egy csinos ruhája.

Erica Moran azóta él nagymamájával, Ellie-vel New Yorkban, hogy szülei tragikus autóbalesetben meghaltak, amikor még csak 15 éves volt. Erica korábban Los Angelesben nőtt fel, és csak néhányszor találkozott Ellie-vel a múltban.

HIRDETÉS

Az egyke Erica számára nem volt könnyű, hogy hirtelen egy teljesen más államba kellett költöznie egy olyan emberrel, aki gyakorlatilag egész életében idegen volt számára. Felnőttként Erica szülei túl elfoglaltak voltak ahhoz, hogy átvigyék őt az országon a nagyszüleihez. Ehelyett elkényeztették őt mindennel, amire csak vágyott.

A fiatal lány mindig a legújabb játékokat kapta, valahányszor a játékboltban jártak, édességet kaphatott, még hétköznap is, és a legfényűzőbb nyaralóhelyekre utazott, például Hamptonsba és Aspenbe, két olyan helyre, ahol gyerekkora óta gyakran megfordult.

Erica fényűző életmódban nőtt fel, de mindez megváltozott, amikor a szülei meghaltak.
HIRDETÉS

Sajnos Erica szülei csak a pillanatnak éltek. Mire elhunytak, nem kötöttek életbiztosítást a lányuk jövőjére, és a hátrahagyott pénzből minden a temetésre és Erica oktatási tervére ment el.

Amikor Erica Ellie-hez költözött, rájött, hogy azt az életstílust, amit egész életében ismert, már nem engedheti meg magának. Ellie ugyan nem volt szegény, de nem volt elég gazdag ahhoz, hogy bármilyen extrát megengedhessen magának az életben. Ehelyett, amije volt, az elég volt ahhoz, hogy naponta boldoguljanak.

HIRDETÉS

Erica és Ellie jómódú környéken éltek, mivel az otthonukat a néhai nagyapja vásárolta egykor, még a New York-i lakásépítési berobbanás előtt. Ez volt az egyetlen vagyontárgyuk, és bár Ericat minden osztálytársa gazdagnak tartotta, amiért a környéken lakik, nem volt pénze arra, hogy báli ruhát vegyen magának.

Erica habozott, hogy elmegy-e a bálba, mert tudta, hogy mindenki dizájnerruhában lesz.

Bár Ellie igyekezett elérni, hogy Erica ne érezze magát szegénynek jómódú osztálytársai között, néha nem tudta megállni, hogy ne hasonlítsa össze új életét az osztálytársaiéval. Ezen az sem segített, hogy az új iskolájában a lányok nem voltak barátságosak, és gyorsan ítélkeztek.

HIRDETÉS

Erica szerencséjére egyvalaki gondoskodott arról, hogy biztonságban érezze magát az iskolában. Ez Timothy Brown volt, egy jóképű focista, aki rendkívül szépnek találta őt.

Erica először azt hitte, hogy ez csak egy trükk, hogy zavarba hozza. Elvégre mit akarhatott tőle a focicsapat sztárja? A többi lány sem kedvelte a suliban. Hamarosan azonban megtudta, hogy Timothy csak egy minden szempontból kedves srác, aki őszintén meg akarta ismerni őt.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »
Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »