A szegény idős nő egyedül sír a hideg házban, miután a lánya kirúgta

HIRDETÉS

Egy idős nőnek összetört a szíve, amikor lánya és annak családja kirúgta őt otthonukból. A nő az elmúlt nyolc évben a lánya családjánál élt, hogy segítsen az unokája gondozásában.

Joyce Simmons egy büszke anya volt, aki bármit megtett volna a lányáért. Néhai férjével, Stephennel évekig gyermektelen házasságban éltek, mielőtt Isten meghallgatta imájukat, és a 40-es évei elején teherbe esett.

Joyce és Stephen a lányukat, Amy-t tették világegyetemük középpontjává. Joyce akkoriban vonult vissza jól fizető állásából, hogy a kislány gondozására koncentrálhasson, Stephen pedig otthonról dolgozott, hogy ne maradjon le drága lánya egyetlen mérföldkövéről sem.

HIRDETÉS

Az élet jól alakult számukra a tulajdonukban lévő tanyán, amíg Stephen halálos betegségbe nem esett, amikor Amy még csak nyolcéves volt. Joyce szíve összetört, Amy pedig túl fiatal volt ahhoz, hogy megértse, mi történik, magányos lett, és nem tudta, mit tegyen.

Joyce és családja egy otthonos texasi farmházban éltek.

Végül is majdnem egy évtizede abbahagyta a munkát, és addigra már Stephen volt az, aki megélhetést biztosított a családjuknak. Bár nem voltak szegények, de nem is számítottak gazdagnak a környékükön, ha abból kellett volna megélniük, amit Stephen hagyott rájuk.

Hogy biztosítsa, hogy ki tudja fizetni a megélhetésüket, míg Stephen pénze Amy iskolai tandíjára ment, Joyce egy helyi kávézóban vállalt munkát délelőttönként, mielőtt Amy középiskolájában helyezkedett el, ahol részmunkaidőben könyvtárosként dolgozott.

HIRDETÉS

Közben, mivel Joyce-nak dolgoznia kellett, nem tudta gondozni a farmjukat. A kertjüket ellepték a gyomok, és a zöldségeskertje rothadásnak indult. Bár fizetett pár dollárt a barátnője, Lucy fiának, Jacobnak, hogy gondozza a dolgokat, amíg ő távol van, ez nem volt elég ahhoz, hogy újraéleszthesse az egykor gyönyörű kertet.

Joyce minden idejét Amy felnevelésének szentelte.

Joyce felhagyott a farmjáért folytatott küzdelemmel, és helyette kedves lánya nevelésére koncentrált. Amy egyre jobban kezdett hasonlítani az apjára, és őt látva Joyce-nak rettenetesen hiányzott a férje.

HIRDETÉS

Mire leérettségizett, Amy kitűnő tanuló volt, akit felvettek a legjobb egyetemekre szerte az Egyesült Államokban. A Stanford Egyetemen állapodott meg, ahol egyetemi ösztöndíjban részesült.

Bár Joyce sosem mutatta Amynek, mennyire összetört a szíve, hogy drága lánya egy másik államba költözik, magányos volt. Azonban megvonta a vállát, tudván, hogy a lánya álmai egyetemére megy, és hogy teljes ösztöndíjjal megy oda.

Joyce elérzékenyült, amikor elengedte drága lányát.

Miután Amy elment, Joyce elkezdett több időt tölteni a legjobb barátnőjével, Lucyval. Beszélt arról, hogy hiányzik neki Amy, amire Lucy egyszer azt válaszolta: “Üres családnak lenni nehéz, és ez egy elfogadható dolog, ami miatt bánkódni lehet. Egyszerre csak egy lépést tegyél, és tudd, hogy én itt vagyok neked.”

HIRDETÉS

Lucy maga hat gyermek anyukája volt, viszont csak Jacob élt vele otthon. Nyugodtan mondhatjuk, hogy pontosan tudta, miről beszélt, amikor Joyce-nak tanácsot adott.

Amíg Amy iskolába járt, Joyce abban a tudatban lelte vigaszát, hogy az érettségi után hazatér. Sőt, úgy gondolta, hogy a texasi szülővárosukban kap majd munkát, és ott is fog letelepedni a leendő családjával.

Joyce elképzelte, milyen lesz az élet, miután Amy elvégezte a főiskolát.

Ehelyett az utolsó stanfordi évében Amy sokkolta Joyce-t, amikor közölte, hogy munkát ajánlottak neki az Egyesült Királyságban. Bár az állás csak hat hónapra szólt, valószínű volt, hogy meghosszabbítják.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »