A szegény nő ápolja beteg nagymamáját – csak a régi kanapét örökli halála után

HIRDETÉS

Egy fiatal, egyedülálló anya haláláig ápolta beteg nagymamáját. Amikor felhívták a nagymama örökségének az ügyében, megtudta, hogy csak egy régi kanapét kap.

Elizabeth Smith nagyon szerette nagymamáját, ezért amikor az megbetegedett, ideje nagy részét a gondozásának szentelte. Ahelyett, hogy ezt házimunkának tartotta volna, örömmel tette.

HIRDETÉS

A nagymamája, Alice lényegében felnevelte Elizabeth-et. Egész életében ott volt mellette, kedves és anyai módon. Pontosan az ellentéte volt annak, ahogyan a saját anyja bánt vele.

Mivel Alice földi ideje lejárt, Elizabeth úgy döntött, mindent megtesz, hogy segítsen neki, annak ellenére, hogy két növekvő fiú egyedülálló anyukájaként milyen nehézségekkel kellett szembenéznie. Az édesanyját, Emmát egyáltalán nem hatotta meg a saját anyja diagnózisa, így minden Elizabeth-re hárult, hogy gondoskodjon a nagymamájáról.

Elizabeth egy kanapét örökölt a nagymamájától.
HIRDETÉS

Alice utolsó kívánsága az volt, hogy kórház helyett otthon töltse utolsó napjait. Elizabeth ezt a kívánságát szerette volna valóra váltani, ezért hat hónapra szabadságot vett ki a munkahelyéről, és beköltözött az otthonba két gyermekével.

Ez idő alatt Emma három hónapos szabadságon volt, és nem látta okát, hogy lemondja a vissza nem térítendő utazást. Így a következő néhány hónapban csak Elizabeth gondoskodott Alice-ről.

Alice számára voltak jó és rossz napok. Voltak napok, amikor olyan fájdalmai voltak, hogy nehéz volt megvigasztalni. Más napokon Elizabeth és ő órákon át beszélgettek, és visszaemlékeztek az életükre.

HIRDETÉS

Elizabeth minden nap emlékeztette Alice-t arra, hogy mennyire szereti őt. Ez volt az oka annak, hogy az idős hölgy mindig mosollyal az arcán aludt el.

Sajnos, egy éjszaka utoljára hunyta le a szemét. “Szeretlek, nagyi – suttogta Elizabeth, miközben megérintette a nagymamája arcát.

Elizabeth és Alice között Elizabeth gyermekkora óta szoros kapcsolat volt.
HIRDETÉS

Ekkor vette észre, hogy a nagymamája már nem lélegzik. Elizabeth mély levegőt vett, tudta, hogy Alice elhunyt. Csendesen sírt mellette, és fogta a hideg kezét.

Emma akkoriban már hazajött a nyaralásból, de úgy döntött, nem látogatja gyakran. Azt mondta a lányának, hogy a beteg emberek szagától rosszul lesz. Ennek ellenére Elizabeth úgy döntött, hogy felhívja őt.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »