A szemetesember örökbe fogadta a kukában hagyott vak babát, 23 évvel később a fiúnak milliós cége van

HIRDETÉS

Egy szemetesember, aki egyedül küzd az ikerlányai felnevelésével, örökbe fogad egy elhagyott vak csecsemőt, akit egy kuka mellett talál. Egy nap véletlenül felfedezi a fiú hobbiját, és segít neki megalapozni a későbbi milliós vállalkozását.

Éppen amikor Bob megköszöni a sorsnak, hogy ilyen csodálatos feleséggel és két imádnivaló gyerekkel ajándékozta meg, a sors fájdalmas csapást mér rá. A 41 éves férfi, aki kilenc évig volt házas feleségével, Sarah-val, végül egyedül nevelte ikerlányaikat, Karát és Christie-t.

HIRDETÉS

Sarah kitálalt egy másik férfival folytatott hosszú távú viszonyáról, és Bobra hagyta, hogy egyedül gondoskodjon róluk. De ez még nem volt minden…

„A »másik férjed« az apjuk? Hogy tehetted ezt velem, Sarah? Mondd el az igazat….” Bob vitatkozott, és Sarah válasza összetörte őt.

HIRDETÉS

Bevallotta, hogy Kara és Christie nem Sarah viszonypárti partnerének gyermekei. Ők egy másik férfitól születtek, akivel két évvel azután, hogy Bobhoz ment feleségül, viszonya volt.

Amikor Bob megkérdezte tőle, miért csalta meg, azt mondta: „Mert te a kukákból élsz, és én szégyellem, hogy a férjem vagy. Gazdag életet akarok, amit te nem engedhetsz meg magadnak”.

HIRDETÉS

Bob összetört. Azt hitte, tökéletes életet élt Sarah-val, de kilenc hosszú évbe telt, mire rájött, hogy a felesége, akit imádott és szeretett, nem elégedett vele. Bob nem tudta többé ugyanúgy látni a lányait, ugyanakkor tudta, hogy nem tudna nélkülük élni.

„Magaddal viszed a gyerekeket?” – kérdezte Sarah-tól aznap, amikor elváltak.

HIRDETÉS

„Miért vinném magammal a gyerekeket, ha valaki máshoz megyek feleségül? Felnevelheted őket, ha akarod, hiszen a biológiai apjuk évekkel ezelőtt meghalt” – mondta habozás nélkül. Aztán elment, és Bob soha többé nem látta őt.

Bob nem tudta feldolgozni az igazságot, hogy a felesége elment, de összeszedte magát, hogy felnevelje a lányait. Úgy érezte, hogy a sors ezt akarja tőle.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »
Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »