A tanárnő követi a kislányt, aki minden nap elviszi a maradékot az iskolai menzáról

HIRDETÉS

Egy tanár úgy dönt, hogy utánajár egy diáklánynak, aki minden nap elkéri a menza személyzetétől a büfében megmaradt ételmaradékot. Amikor megkérdezik tőle, hogy miért viszi el a maradékot, a diák hazudik a tanárnőnek, mert fél az igazság leleplezésétől.

HIRDETÉS

Miss Wilson észrevette, hogy egyik tanítványa, Isabella, az órák után egyenesen a menzára megy, ellentétben az osztálytársaival, akik egyenesen a játszótérre mennek. Úgy dönt, hogy egy nap ellenőrzi Isabellát, és ellátogat a menzára.

HIRDETÉS

A büfé személyzete felfedte, hogy Isabella minden nap elkérte tőlük a maradék ételt, ahelyett, hogy kidobta volna. Kíváncsi volt, miért teszi ezt, ezért Miss Wilson felkereste Isabellát. „Minden rendben van otthon?” – kérdezte tőle.

Isabella minden nap elkérte a maradék ételt a menzáról.

Isabella bólintott. „Igen, Miss Wilson. Anyukám most egyedül dolgozik, hogy etetni tudjon engem és az öcsémet, mióta apukám meghalt. A menzán megmaradt ételmaradékot viszem el, hogy megpróbáljak segíteni neki” – mondta.

HIRDETÉS

Miss Wilson majdnem hitt Isabellának, amíg rá nem jött, hogy már találkozott Isabella édesanyjával. Bár egyedülálló anya volt, jól fizető állása volt, amiből könnyedén ki tudta fizetni a számlákat.

HIRDETÉS

Hogy a végére járjon annak, miért visz haza Isabella minden nap maradékot, úgy döntött, hogy aznap követi őt. Már messziről látta, hogy a fiatal lány az otthona helyett egy régi, elhagyatott ház felé tart.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »
Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »