A vőlegény szülei kidobták fiuk duci barátnőjét, most könyörögnek a bocsánatáért

HIRDETÉS


Egy duci nőt elutasítanak vőlegénye szülei, mivel azt szeretnék, ha a férfi egy vékony és vonzó nőhöz menne feleségül. Nem sokkal később megbánják döntésüket, és könyörögnek neki, hogy menjen hozzá a fiukhoz. De addigra már túl késő.

Ben a főiskolán találkozott Stephanie-val, és beleszeretett. Bár nem volt homokóra alakja vagy a többi lány közül a legelképesztőbb külseje, a férfi szemében mégis ő volt a legszebb, és imádta őt.

Stephanie is fülig szerelmes volt belé, és amikor két hónappal az udvarlásuk után megkérte a kezét, a lány boldogan mondott igent. Ben ekkor úgy döntött, hogy bemutatja Stephanie-t a szüleinek, és hazahívta vacsorára. A szülei, Stella és Richard azonban elkomorodtak, amikor meglátták, hogy egy duci nő lép be a házukba a fiukkal.

HIRDETÉS


“Ben – suttogta Stella, amikor Stephanie belépett, és letelepedett a nappali kanapéjára. “Ő a lány anyja?”

“Micsoda?” Ben felvonta a szemöldökét. “Anya, miről beszélsz egyáltalán? Ez gonoszság! Ő Stephanie, a lány, akit be akartam neked és apának mutatni…”

HIRDETÉS

“Ő TÚL NAGY, Ben! És ettől túl öregnek tűnik a korához képest” – mondta Stella határozottan. “Tényleg azt várod, hogy elfogadjuk őt menyünknek?”

“Anya!” Ben visszavágott. “Még csak nem is ismered őt! Hogy ítélkezhetsz csak így fölötte? Kérlek, hagyd ezt abba!” – mormolta dühösen, miközben elsétált.

Stella és Richard izgatottan várták a fiuk menyasszonyát, de ilyesmire nem számítottak. Gyökeresen másképp képzelték el fiuk választását. Valójában egy karcsú és vonzó nőre számítottak, nem pedig egy kanapéra!

HIRDETÉS

Vacsora közben Stella Stephanie-t bámulta, amint az újabb adag spagettit fogyasztotta, és a következő szelet fokhagymás kenyérért nyúlt. Stella és Richard aggódó pillantásokat váltottak, majd egy idő után Stella megszólalt.

“Ben – mondta, miközben a tányérja mellé tette a villáját. “ENNEK VÉGET KELL VETNI…”

HIRDETÉS

Ben szünetet tartott az evésben, és tanácstalanul bámult rá. “Mi a baj, anya?”

“Te és ez a lány… Nem helyeseljük a kapcsolatotokat!” Stella kijelentette. “Nem bánjuk, ha barátok maradtok, de apád és én ezt nem tűrhetjük el!”

Stephanie abbahagyta az evést, és ugyanúgy meglepődött, mint Ben. “Valami rosszat tettem, Mrs. Miller? Ben és én szeretjük egymást, és….”

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »
Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »