Apa és fia vacsoráznak, amikor csengetnek, apa kinyitja az ajtót és meglátja volt feleségét

HIRDETÉS

Egy apa és fia egy este éppen vacsoráztak, amikor meghallották a csengőt – a férfi volt felesége volt az, aki azért jött, hogy bombát dobjon rá.

John és Mia körülbelül hét éve voltak házasok, és volt egy hatéves fiuk, akit Danielnek hívtak. Mindhárman boldogan éltek családként egészen addig, amíg Mia munkát nem kapott a kaliforniai San Franciscóban.

Ez nagy távolság volt a családi otthonuktól, amely a texasi Houstonban található, így hátra kellett hagynia a férjét és a fiát, hogy béreljen egy lakást, ahol lakni fog.

Mia évek óta tartó különélés után jelent meg John házánál, hogy követelést támasszon.
HIRDETÉS

A férje teljes munkaidőben szoftverfejlesztő volt egy nagy houstoni cégnél, és mélyen elkötelezett volt a projektjeik iránt, így eszébe sem jutott elhagyni őket.

“Minden szombaton hazajövök, tökfej” – mondta Mia a kis Danielnek, mielőtt elment. “Beszélhetünk Skype-on keresztül, gyakran hívlak majd. Légy jó apucihoz, jó?”

“De anya!” – sírt a fia. “Veled akarok menni!”

HIRDETÉS

“Nem jöhetsz velem, kicsim, anyunak dolgozni kell mennie, és nem hagyhat téged egyedül otthon. Légy jó kisfiú, jó?” – mondta, és megcsókolta a fiú fejét.

A férjének azt mondta: “Hívlak, amint megérkezem”.

HIRDETÉS

Daniel nagyon szomorú volt, hogy nem tarthatott az anyjával az útra, annak ellenére, hogy az apja újra és újra elmagyarázta neki, hogy hétvégenként visszajön hozzá.

“És sok finomságot is hoz majd” – mondta a férfi, miközben hazafelé tartottak. De a fia csak bámult ki az ablakon, elgondolkodó csendben.

Mia nem tűnt zavartnak Daniel betegsége miatt, és azt mondta Johnnak, hogy hagyja abba a panaszkodást.

A fiú csak akkor mosolygott újra, amikor Mia mintegy három órával később felhívta őket, amikor a repülője leszállt San Franciscóban. “Ígérd meg, hogy visszajössz a hétvégén” – ígérte meg a fiú.

HIRDETÉS

“Megígérem, cukorfalat, hogy eljövök” – mondta ragyogóan.

Daniel hitt neki, és John is hitt neki. Azon a hétvégén azonban Mia felhívta, hogy közbejött valami, ezért itt kell maradnia.

A fia boldogtalan volt, és a férje is, de nem volt mit tenni. Ahogy telt az idő, Mia már nem válaszolt a hívásaikra.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »
Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »