Apró női trükkök, amik minden pasit levesznek a lábáról

HIRDETÉS

Apró trükkök, de nem szabad alábecsülni ezeknek a fontosságát!

Bár sokan alábecsülik fontosságukat, s inkább a rámenősség mellett teszik le a voksukat, mégis, szinte már ősidők óta, a legkönnyebben apró gesztusokkal, nőiességünk kidomborításával hívhajuk fel magunkra leginkább egy pasi figyelmét, s vehetjük le tartósan a lábáról. Lássuk, melyek ezek közül is a leghatékonyabbak!

1051291705_2023060658511925.jpg

Néha nem ért egy két trükk, hogy felhívjuk magunkra választottunk figyelmét

Őszinte mosoly

HIRDETÉS

Nem egyszer találkozhatunk azzal az alapvetően hibás tézissel a szépségipar reklámaiban, hogy a komor, semmibe révedő, babaarc nőies, így eladja magát, pedig nagy tévedés! Rendelkezzünk bármilyen arcberendezéssel is, ha hagyjuk látszatni, s nem takarjuk el hajunkkal vonásainkat, sőt, még mosolygunk is, vagy éppen vidáman nevetünk, rendkívüli felszabadultságunk és életörömünk, légypapírként vonzza majd a humoros, jó kedélyű pasikat.

1527971080_1230607711216956.jpg

Ne feledjétek! Egy kedves mosollyas sok mindent elérhetünk!

Ajakharapdálás, cirógatás, hajdobálás

HIRDETÉS

Nincs is jobb eszköz a flörtölés során, mint a testbeszéd! Ha például amíg a férfi beszél, finoman a fogaid közé veszed alsó ajkad, vagy éppen, gyengéden végigcirógatod az alkarod, vagy a csuklód, puha bőrét, esetleg beletúrsz a hajadba, egy-kettőre sikerül majd úgy az ujjaid köré csavarni kiszemelted, hogy azt ő szinte észre sem veszi, csak amikor már teljesen beindult rád a szerelmi étvágya, fantáziája!

651962657_923060714705063.png

Dekoltázs

Ha egy kicsit lejjebb haladunk, kétségtelen, hogy nem is pasi, akinek, akarva-akaratlanul, néha lejjebb ne kalandozna a tekintete, amikor egy nővel kerül interaktusba. A legtöbben ott követik el a hibát, hogy próbálják takargatni, vagy éppen, feltromfolni keblüket, csak, mert túl kicsinek, vagy éppen, nagynak tartják, esetleg nincsenek megelégedve a formájával, ez pedig végzetes baki lehet, ugyanis a férfiak imádják, hogy annyira különbözőek a nők domborulatai, így, szinte bármilyen “típus” látványában örömüket lelik.

A kulcsszó esetükben inkább a természetesség, így merjük kitenni bátran, kendőzetlenül (persze, a jó ízlés határain belül), amink van.

HIRDETÉS

Nem csak a mély kivágás tudja hangsúlyozni a kebleket

Gondoljunk csak bele, ha minden jól megy, előbb-utóbb majd úgyis meztelenül lát s érint minket, így sokkal kellemetlenebb lenne nekünk is, ha akkor érné kedvesünket a szokásosnál nagyobb meglepetés, amikor végül nem egészen azt találná a csomagban, ami a csomagoláson fel volt tüntetve…

Csukló és boka

Sokan nem is gondolnánk, de a pasik számára igen izgató látványt nyújthat a csuklónk, vagy éppen a bokánk selymes, puha bőrének sejtelmes látszata, vagy éppen, egy lánc, tetoválás, vagy más egyébbel való kiemelése, ha tehát az időjárás engedi, mindenképpen éljünk eme csodafegyverekkel!

HIRDETÉS

1363969212_1825123060822426.jpg

Értelem és érzelem

Tény, hogy vannak olyan pasik, akik meg is állnak a külcsínnél, ha kapcsolatról van szó, ám azokat a férfiakat, akik valóban tartós kapcsolatra vágynak, s igazi társat keresnek maguk mellé, rendkívül megfoghatja, ha egy nő szájából okos, s főleg, odaillő gondolatokat hallanak. Ettől nem csak izgalmasnak és érdekesnek tartanak majd, hanem még vonzóbbnak is, hiszen kihívást látnak majd bennünk.

1565148498_2086123060832965.jpg

Az ész is fontos, nem csak a haj

Az is fontos, hogy az első beszélgetések során, rajtunk is látsszon, hogy nagyon tetszik nekünk kiszemeltünk, s kíváncsiak vagyunk rá, nem pedig csak a “napi betevőt” látjuk benne, ugyanis, ezt a pasik ugyanolyan ösztönösen megérzik, mint mi, nők.

Forrás:
HIRDETÉS