Árva kislány osztja meg ételét egy hajléktalan férfival, aki egy nap luxusautóval érkezik, hogy örökbefogadja őt

HIRDETÉS

Egy fiatal árva lány, aki megosztja az ételét egy hajléktalan koldussal a háza melletti utcán, megdöbben, amikor a férfi visszatér, hogy örökbefogadja őt.

Marlene Halley minden nap ugyanazon a sarkon ment haza az iskolából. Nem ez volt az igazi otthona. Marlene árva volt, és szülei halála után nevelőszülőkhöz került.

HIRDETÉS

Nehéz volt. Nem arról volt szó, hogy a nevelőszülei nem voltak kedvesek, mert azok voltak. Csak éppen három másik gyerekkel kellett törődniük. Marlene néha nagyon egyedül érezte magát, amíg nem találkozott Braddel.

Marlene nagyon magányos volt, miután a szülei elhunytak.

Marlene észrevette, hogy Brad az utcája sarkán ül. Rongyos ruhát viselt, haja és szakálla bozontos és matt volt, de a szemei nagyon szomorúak voltak.

HIRDETÉS

Tudta, mi ez a szomorúság. Ugyanezt az elveszett, zavart tekintetet már ezerszer látta a saját tükrében.

HIRDETÉS

Egy nap Marlene összeszedte a bátorságát, és beszélt a férfival. „Helló” – mondta. „Neked is összetört a szíved?”

A férfi lefelé nézett, de felemelte a fejét, hogy Marlene-t bámulja. „Összetört a szívem?” – kérdezte. „Igen, igen… De honnan tudod?”

HIRDETÉS

Marlene leült a férfi mellé. „Tudom, mert az enyém is összetört” – magyarázta. „Látom a szemedben, hogy nem tudsz hazamenni, akárcsak én”.

A férfi felemelte a kezét, hogy eltakarja az arcát, és Marlene látta, hogy a vállai remegnek, mintha sírna. Gyengéden megérintette a férfit. „Sajnálom” – mondta. „Nem akartalak megríkatni…”

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »