Árvának adja ki magát a menyasszony, hogy kizárja szegény édesanyját a drága esküvőjéről

HIRDETÉS

Egy szegény édesanyját szégyellő nő úgy próbálta kizárni édesanyját az esküvői ceremóniáról, hogy árvának adta ki magát – végül megbánta tettét.

Jane egyke gyermek volt, és négyéves volt, amikor semmirekellő apja úgy döntött, hogy elhagyja őt és édesanyját, Peace-t.

Magára hagyva, hogy gondoskodjon mindkettőjükről, a nő hétköznapokon egy kis farmon robotolt, míg hétvégéken részmunkaidős állásokat vállalt. Nehéz volt, de biztosítani akarta, hogy a lányának soha ne hiányozzon semmije.

Jane szégyellte az anyját, és úgy döntött, hogy nem hívja meg őt a drága esküvőjére.
HIRDETÉS

Peace évekig gürcölt, gondoskodott a lányáról, de miután a lány tinédzser lett, elkezdte lekicsinyelni az anyját. “Anya!” – kiabálta egy nap, amikor éppen indultak volna otthonról az iskolájában évente megrendezett adománygyűjtő rendezvényre.

“Nem tudnál valami mást felvenni? Ha így öltözöl, a barátaim nem fogják abbahagyni a piszkálódást. Elég rongyosan nézel ki” – mondta a lány.

“De tökfej, ez a ruha csak körülbelül 12 hónapos, és történetesen az egyik kedvencem is” – magyarázta Peace.

HIRDETÉS

“De hiszen már annyiszor viselted! Kérlek, cseréld le valami másra. Nincs kedvem ahhoz, hogy mindenki piszkáljon, aki látja, hogy milyen régi.”

A lánya szavai csontig hatoltak, és Peace szeme gyorsan elhomályosult a ki nem ömlött könnyektől. Nem tudta elhinni, hogy a lánya képes volt így kigúnyolni őt, azonban hallgatott, és próbált hozzáállni, hogy a lánya csak gyerekes.

“Nem gondolta komolyan” – gondolta Peace, miközben visszament a házba, hogy átöltözzön egy másik ruhába, mielőtt elviszi a lányát az iskolába.

HIRDETÉS

Amikor Jane betöltötte a tizennyolcat, Houstonból San Antonióba költözött, részben az iskoláztatás miatt, de leginkább azért, hogy elkerülje szegény anyját, akit a felvételi után ritkán hívott fel.

Egy évvel később az egyetemen összefutott egy Amos Jones nevű gazdag férfival. Röviddel megismerkedésük után randizni kezdtek, és egy hónap múlva a férfi megkérte a kezét.

Jane szavai csontig hatoltak Peace-ben, és a szeme hamar elhomályosult a ki nem ömlött könnyektől.

Túlságosan boldog volt, mert mindig is arról álmodozott, hogy egy gazdag szerető leveszi a lábáról. Ez számára is gazdagságot jelentett, ami az igazi álma volt.

HIRDETÉS

Jane kerülte, hogy bármit is eláruljon Amosnak a szüleiről, és amikor a férfi a részletekről érdeklődött, azt hazudta, hogy árva volt, aki fiatal korában elvesztette a szüleit, és ezt követően nevelőszülőkhöz került.

A szemenszedett hazugságának köszönhetően nem esett nehezére, hogy szegény édesanyját kizárja az esküvői vendéglistáról.

Az esemény helyszíne San Antonio egyik leghíresebb terme volt, és Jane el volt ragadtatva tőle. Az a tény, hogy az édesanyja nem lesz jelen, szintén örömmel töltötte el, azonban nem is sejtette, hogy nagy vihar közeleg.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »