Az anya arra utasítja kislányát, hogy várjon rá a templom közelében, de soha nem tér vissza

HIRDETÉS

Egy nő otthagyja kislányát egy templom előtt, de húsz évvel később a lánya még mindig keresi őt — majd megtalálja.

Néha vannak olyan sötét és fájdalmas igazságok, amelyekkel egyszerűen nem tudunk szembenézni, és ez történt Carly DIngles-szel is. Amikor Carly 5 éves volt, az édesanyja elvitte egy kocsikázásra a nagy piros autójával.

Nagyon messze hajtottak a Carly által ismert utcáktól, amíg egy zöld mezőn álló nagy fehér templomhoz nem értek. „Carly, kicsim” – mondta az anyja. „Várj meg itt, kicsim, és a mama mindjárt visszajön!”

HIRDETÉS

Aztán az anyukája arcon csókolta, majd beült a kocsiba, csilingeltek azok a karkötők, amelyeket annyira szeretett, és elhajtott, szép szőke haját lobogó zászlóként lobogtatta a szél.

Carly így emlékezett vissza az anyjára, ahogy elhajtott, a kezében a csilingelő karkötőkkel a levegőben lengett, és az a sárga haja hátrafelé lobogott. Carly addig nézte, amíg az anyja autója ponttá zsugorodott az úton, és leült a templom lépcsőjére.

Várt és várt, de anya nem jött vissza, és senki más nem jött erre. Aztán amikor már nagyon magasan járt a nap, és Carly már nagyon szomjas volt, egy csinos fekete hölgy jött a templomhoz, egy karnyi gyönyörű virággal a kezében.

HIRDETÉS

„Gyermekem”, kiáltotta. „Mit keresel itt a napon?”

„Anyukámat várom” – magyarázta Carly. „Azt mondta, mindjárt visszajön.”

HIRDETÉS

A hölgy motyogott valamit majd, és Carly homlokára tette a kezét, és azt mondta, hogy túl meleg.

Visszament a kocsijához, és egy marék barackkal és egy üveg vízzel tért vissza. „Most pedig ülj ide, ahol van árnyék” – mondta Carlynak. „Igyál egy kis vizet és egyél egy kis barackot, én pedig mindjárt visszajövök.”

A hölgy bevitte a virágokat, és egy magas, fekete ruhás férfival jött vissza (később elmagyarázta, hogy ez nem ruha volt, és ő pap, de Carly számára ruhának tűnt). A hölgy és a pap sokat tanakodtak, majd a hölgy telefonált egyet.

HIRDETÉS

Már majdnem besötétedett, amikor megérkezett egy vékony hölgy és egy rendőr, és elvitték Carlyt. Carly folyton azt hajtogatta, hogy maradnia kell, mert jön az anyukája, de senki nem hallgatott rá.

Carlyt egy árvaházba vitték. Nagyon dühös volt, és nem akart beszélni a többi gyerekkel. „Nem vagyok árva” – kiabálta. „Van egy anyukám, és ő visszajön értem!”

A többi gyerek közül senki sem próbált barátkozni Carlyval, annyira dühös és keserű volt mindig, kivéve egy fiút. Peternek hívták, és egy sápadt, beteges fiú volt. A többi gyerek azt mondta, hogy rossz a szíve.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »