Az anya egy házat hagy a kisebbik lányának, az idősebb csak egy régi babakocsit és egy koszos babát kap

HIRDETÉS

Robyn Richardsonnak és férjének, Peternek két közös lánya van, Ella és Mia. Amikor Robyn meghalt, a nagyobbik lányára, Ellára egy régi babakocsit és egy poros babát hagyott. Eközben a legkisebb lánya, Mia egy házat örökölt.

Robyn és Peter korán alapították a családjukat. Robyn mindössze 21 éves volt, amikor életet adott Ellának, és elég őszinte volt ahhoz, hogy bevallja, akkor még nem állt készen arra, hogy anya legyen. Második lányuk, Mia áldás volt a pár számára. Amikor Robyn 28 évesen teherbe esett, több mint készen állt arra, hogy gondoskodjon gyermekéről.

HIRDETÉS

Sajnos, miközben Miával volt terhes, férje, Peter meghalt egy repülőgép-szerencsétlenségben. Mivel úgy gondolta, hogy Mia volt az utolsó közös emlék, amit Peterrel megosztott, a világon mindennél jobban szerette és imádta őt. Hasonlóképpen Ella is el volt ragadtatva, hogy idősebb nővér lehet.

Ella és Mia testvérként szoros kapcsolatot ápoltak egymással. Mindig megosztották egymással a játékaikat, együtt tanultak, és még az iskolából is együtt mentek haza. Azonban ahogy Mia kezdett idősebb lenni, a kapcsolatuk hirtelen megromlott.

Ella édesanyja egy régi babakocsit és egy koszos babát hagyott Ellárá, amikor elhunyt.
HIRDETÉS

Ella mindig is arról álmodott, hogy divatstylist lesz. Ezt az álmát az édesanyja nem vette komolyan, mivel úgy gondolta, hogy ezzel nem jutna semmire a lánya. Ella mégis elhatározta, hogy megvalósítja az álmát, ezért úgy döntött, hogy 19 évesen New Yorkba költözik, hogy divatot tanuljon, miközben egy kiskereskedelmi üzletben dolgozik.

Miközben Ella keményen dolgozni kezdett, hogy megvalósítsa az álmait, Mia még inkább az édesanyjától kezdett függni. Mia nem volt hajlandó dolgozni, és ez azt jelentette, hogy Robyn éjjel-nappal dolgozott, hogy gondoskodjon lánya szükségleteiről.

HIRDETÉS

Ella bevallottan féltékeny volt arra, hogy Robyn mindent megad Miának, amit csak kért. Gondoskodott azonban arról, hogy ez ne akadályozza meg abban, hogy szoros kapcsolatot ápoljon a húgával, és megfogadta, hogy addig gondoskodik a kistestvéréről, amíg csak tud.

Egy nap, amikor Robyn hazafelé tartott a munkából, egy részeg sofőr elütötte, és ez az életébe került. Ella sietett, hogy húga mellett lehessen az édesanyjuk temetésén, ahol végső búcsút vett Robyntól. Bár a történtek teljesen letaglózták, az érzelmei megváltoztak, miután megtudta, hogy mi volt az anyja végrendeletében.

Ella teljesen összetört, miután megtudta, hogy az édesanyja meghalt.
HIRDETÉS

Míg Miának megmaradt az otthon, ahol Robynnal éltek, Ellának egy régi babakocsit és egy koszos babát adtak. Abban a pillanatban érezte, hogy forróvá válik az arca. Ezzel most meg akarsz sértegetni, anya? Gondolta magában. Mivel nem volt más kiút a dühének, vitatkozni kezdett Miával.

“Most boldog vagy, Mia? Anya már mindent megadott neked, amit csak lehetett, amíg élt, és most, hogy meghalt, rád is hagy minden értékeset? Nem jutott még eszedbe, hogy ahhoz képest, ahogyan ő bánt veled, olyan, mintha én nem is léteznék?” – mondta.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »