Az apa észreveszi a vőlegény anyját a lánya esküvőjén, és felismeri a nőt a fiatalkorából

HIRDETÉS

Andrea édesapja, James Smith mindig is arról álmodott, hogy egy nap oltár elé kíséri őt. Amikor végre eljött ez a pillanat, meglepődve vette észre, hogy a vőlegény édesanyja egy olyan személy, akit régről ismer.

Andrea Smith kiskora óta az apukája kislánya volt. Egyke gyermekként Andrea csak a legjobbat kapta, amit a világ nyújtani tudott.

HIRDETÉS

Amikor elég idős lett ahhoz, hogy randevúzni tudjon, a legelső férfi, akit hazavitt, hogy találkozzon a szüleivel, Timothy volt. James eleinte keményen viselkedett vele szemben, mígnem lebontotta a falait, és ők ketten azonnal legjobb barátok lettek.

Timothy és Andrea akkor találkoztak, amikor a lány San Franciscóba költözött, hogy egy fintech cégnél dolgozzon. Ott ismerkedett meg Timothyval, egy feltörekvő tech-guruval, aki épp most építette fel a saját közösségi hálózati alkalmazását.

San Francisco hosszú autóútra volt a kaliforniai Santa Anától, ahol a szülei laktak. Sűrű időbeosztása miatt, és mivel nem akart energiát pazarolni arra, hogy egészen Dél-Kaliforniáig vezessen, ritkán utazott haza.

Andrea és Timothy esküvője meglepő fordulatot vett, miután Andrea apja, James meglátott egy ismerőst.
HIRDETÉS

Timothy és Andrea évekig éltek együtt, mielőtt végül úgy döntöttek, hogy összekötik az életüket. Amikor a lány elmondta a szüleinek a terveiket, azok azt kérték, hogy a szertartás Santa Ana környékén legyen, de Andrea ezt visszautasította. Azt akarta, hogy Timothy családja könnyen el tudjon menni, hiszen mindannyian az öböl környékén élnek.

“Timothynak nagy családja van, akik mind az öböl környékén élnek. Odajuttatni őket olyan nehézkes lenne, és nagyon költséges is lenne. Sokkal egyszerűbb lenne mindkettőtöknek, ha vagy autóval mennétek, vagy egy gyors repülővel idejönnétek” – magyarázta Andrea.

HIRDETÉS

James és felesége, Karen csak azt szerették volna, hogy lányuk boldog legyen, ezért rendkívül támogatóan álltak hozzá a San Franciscó-i esküvője megtervezéséhez.

Úgy tervezték, hogy az esküvő előtti napon repülnek San Franciscóba, éppen időben a Timothy családjával tartott próbavacsorára.

Sajnos a terveiket néhány technikai nehézség tönkretette. Miközben a földi személyzet közvetlenül az indulási engedély kiadása előtt ellenőrizte a repülőgépet, néhány műszaki hibát találtak, ami miatt a járatot törölni kellett.

James nem akarta kihagyni drága lánya, Andrea esküvőjét.
HIRDETÉS

A kilencórás buszozás nem jöhetett számukra szóba, mivel az összes San Franciscóba tartó busz tele volt. Az autójukkal sem tudtak menni, mivel James elküldte az autószervizbe javíttatni, amíg távol vannak az esküvő miatt.

Az egyetlen lehetőségük az volt, hogy felszálljanak a következő elérhető repülőjáratra, amely másnapra volt kiírva. Ha a járat simán megy, akkor éppen egy órával az esküvői szertartás tervezett kezdete előtt érkeznek meg.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »
Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »