Az apa észreveszi, hogy lánya tovább marad az iskolabuszban, mint mások, és úgy dönt, hogy követi őt

HIRDETÉS

Egy apának feltűnt, hogy a lánya mindig tovább marad az iskolabuszban, mint a többi gyerek. Bár eleinte nem gondolt semmire, gyanút fogott, és úgy döntött, hogy kideríti, miért.

HIRDETÉS

Steven Hodge egyedül nevelte tizenhárom éves lányát, Emmát, mióta felesége öt évvel ezelőtt rákban elhunyt. A világon mindennél jobban szereti a lányát, és megesküdött szeretett feleségének, hogy amíg él, vigyázni fog rá.

Steven több munkával zsonglőrködött, hogy megéljenek, miközben igyekezett a lehető legjobban jelen lenni a lánya életében. Bár eleinte nehéz volt alkalmazkodni a kettejükkel való élethez, mindent megtett, hiszen nem volt senki más, akire támaszkodhatott volna.

HIRDETÉS

A lánya életének bizonyos aspektusait mindig is úgy gondolta, hogy a felesége fogja megoldani. Az asszony halála után nem volt más választása, mint végigcsinálni mindezt.

HIRDETÉS

Amikor Emma elérte a pubertáskort, a szeme láttára ment át testi változásokon, és elkezdődött az, amitől a legjobban félt: a fiúk elkezdték észrevenni a lányát.

Steven aggódott, hogy miért kap a lánya késésért értesítést az iskolából.

Hogy ne vették volna észre őt? Emmának gyönyörű türki zöld szemei voltak, mint édesanyjának, amelyekkel a férfit is elkápráztatta, amikor először találkozott vele. Megigézőek voltak, és az összes fiú az iskolában elkezdte észrevenni őt.

HIRDETÉS

Emma sokat foglalkozott szőke fürtjeivel, és ez azért volt, mert az iskolai szerelme egyszer azt mondta neki, hogy a haja jól illik a szemszínéhez. Azóta szerette volna, ha az iskolába menet rendesen ki van fésülve a haja, és néha megkérte az apját, hogy segítsen neki.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »