Az apa nem tudta fizetni a lakbért, ezért a fia kirúgta őt a házából

HIRDETÉS

Egy húszas évei közepén járó férfi évekig várta azt a napot, amikor az élet megadja neki a lehetőséget, hogy bosszút álljon az apján, ám apja tettei meglepték őt azon a napon, amikor megkapta erre az élettől a lehetőséget.

Henry álmos szemek között, pizsamában és papucsban gyorsan az ajtóhoz rohant. Késő éjszakája volt, és úgy tervezte, hogy a késő reggeli órákig alszik, de a hangos csengetés tönkretette a terveit.

HIRDETÉS

Ahogy az ajtóhoz közeledett, megtörölte a szemét, és megkérdezte: “Ki van ott?” Olyan hangon, amelyből hallatszott, hogy nincs kedve látogatóhoz, de kénytelen volt fogadni egyet ilyen korán.

Wayne az utcán élt, miután már nem tudta fizetni a lakbért

Látogatója még akkor is hallgatott, amikor a személyazonosságáról faggatta, a 25 éves férfi azonban kinyitotta az ajtót, hogy megnézze, ki az, és rendezze a dolgokat, de amit ezután látott, az minden álomra fittyet hányt.

Az édesapja, Wayne volt az, akit már régóta nem látott. Wayne megidézett mosollyal mondta: – Szia fiam. Bocs, csak úgy beugrottam hozzád; próbáltalak elérni, de nem vetted fel”.

HIRDETÉS

Henry egy percig megdöbbent, de nem kellett sok idő, hogy rájöjjön, hogy ez az a férfi, aki életében a legtöbbet bántotta, és fogalma sincs, mit akar tőle.

Megtalálva a hangját, Henry megkérdezte: “Mit akarsz?”.

Henry kinyitotta az ajtót, hogy megnézze, ki az, és megdöbbentette, hogy kit lát
HIRDETÉS

“Nemrég kirúgtak a lakásomból, és arra gondoltam, hogy maradhatnék-e nálad, amíg rendbe nem hozom a dolgaimat?”. kérdezte Wayne.

Rövid szünet után Henry közölte az apjával, hogy maradhat nála, azzal a feltétellel, hogy fizeti a lakbért és elintéz néhány számlát a házban. Wayne megdöbbenve magyarázta, hogy nincs pénze, és nincs senki, akihez fordulhatna.

“Nekem mindegy – mondta Henry, miközben rájött, hogy a szíve kezd összeszorulni. “Nem tudtam elképzelni, hogy ennyi év után idejönnél segítséget kérni tőlem. Ezen a ponton már nem számít, hogy az utcán maradsz-e” – fakadt ki Henry.

HIRDETÉS

Ebben a pillanatban Henry-t elöntötték az érzelmei, és becsapta az ajtót az apja mögött. Ahogy visszasétált a szobájába, látta, hogy a felesége, Kim meglepődve bámul rá a történtek miatt.

A felesége, Kim hitetlenkedve bámult rá

Henry és Kim két évvel ezelőtt házasodtak össze. A férfi épp akkoriban érte el a nagy áttörést egy gyógyszergyár üzletkötőjeként, és mindketten titkok nélkül, nyíltan voltak jelen a kapcsolatukban.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »