Az egykori koldus minden nap ételt visz hajléktalan barátainak, cserébe hatalmas vagyonra tesz szert

HIRDETÉS

Taylor egy 38 éves férfi volt, akinek az élete többször is átment már változásokon. Hajléktalanná vált, és az utcán talált barátokra, akik vigyáztak rá. Amikor megfordította az életét, soha nem felejtette el őket, sőt, egyikük életét örökre megváltoztatta.

Taylor keményen dolgozó bevándorló szülők gyermekeként született. Az apja autószerelő volt, akinek egy kis karosszériaműhelye volt egy lakásához közeli elhagyatott mezőn. Édesanyja pincérnőként dolgozott, és mindent megtanítottak neki a kemény munkáról.

HIRDETÉS

Sajnos Taylor édesanyja tizenéves korában meghalt, miután agyvérzést kapott. Taylor és az apja közelebb kerültek egymáshoz ebben a nehéz időszakban, de a dolgok még rosszabbra fordultak Taylor számára, amikor az apja néhány évvel később meghalt. Család és támogatás nélkül Taylor meggondolatlanul elköltötte azt a kevés pénzt, amit az apja hagyott rá, és 25 éves korára hajléktalanná vált.

Miközben az utcán élt, találkozott más hajléktalanokkal, akik hamarosan a legközelebbi családjává váltak. Ugyanazon a híd alatt laktak, és koldulás közben megosztották egymással, amit csak találtak.

Taylor már évek óta hajléktalan volt, amikor találkozott egy férfival, aki megváltoztatta az életét.
HIRDETÉS

Egy nap, miközben Taylor sok barátjára várt, egy drága autó lerobbant a híd közelében. “Üdvözlöm, uram, segítségre van szüksége?” kérdezte Taylor, miközben a kocsi előtt álló, nyitott motorháztetővel rendelkező sofőrhöz lépett.

“Nem, nincs pénzem, amit adhatnék, menjen el” – mondta a férfi elutasítóan.

“Nem a pénzét kérem, uram; úgy látom, az autójának talán motorproblémái vannak. Én tudok segíteni. ” – válaszolta Taylor. “Az apám szerelő volt, és mindent megtanított nekem, amit tudok”.

HIRDETÉS

A sofőr vonakodva beleegyezett, és bemutatkozott. “Patrick vagyok” – mondta.

Patrick nagyon közelről figyelte, ahogy Taylor az autón dolgozik. Egy órán belül elkészült, és az autó újra futott. Patrick hálásan odaadta Taylornak a névjegyét.

Taylor felajánlotta, hogy segít egy idegennek, és megjavította az autóját.
HIRDETÉS

“Ez a szerencsenapod, sok autószerelő műhelyem van a városban, és ha holnap délelőtt 10-kor rendbe tudod hozni magad, és készen állsz egy interjúra, akkor lesz munkád” – mondta Patrick, mielőtt elhajtott, esélyt sem hagyva Taylornak a válaszadásra. Ehelyett elmondta a barátainak az izgalmas hírt.

Másnap sikeresen megkapta az állást Patrick egyik autószervizében, és két éven belül kinevezték az állomás felügyelőjének. Ez segített neki abban, hogy beköltözzön a közös lakásába egy közös kommünből.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »