Az emberek a buszon rátámadnak egy fiúra, aki nem adta át a helyét egy idős hölgynek, de a sofőr megvédi őt

HIRDETÉS

Egy fiút leteremtenek az utasok egy buszon, mert nem volt hajlandó átadni a helyét egy idős hölgynek, de a sofőr nem hagyja annyiban.

A texasi Houstonban hideg reggel volt, amikor John Bumble a buszát a megállóba manőverezte, hogy felvegye az első adag utast.

HIRDETÉS

A 40 éves, pufók arcú férfi nagy szívvel és mosollyal fogadta minden reggel minden egyes utasát. Általában az emberek visszamosolyogtak vagy köszönéssel nyugtázták, de az a nap nem hasonlított a többihez.

Húsz perccel azután, hogy felvette az első tömeget, megérkezett a napi első megállójához.

Azon a reggelen rengeteg hó esett, így mindenki sietett, hogy minél melegebben és szárazabban jusson el a különböző célállomásokra. A busz ezt lehetővé tette az autóval nem rendelkezők számára, így a szokásosnál is nagyobb volt a tömeg.

Ahogy John a visszapillantó tükörbe pillantott, észrevette, mennyire kényelmetlenül érzik magukat az utasok, hogy úgy összezsúfolódtak, mint a szardíniák.

HIRDETÉS

A testük egymáshoz dörzsölődött, és azok, akik nem kaptak helyet, szigorú arcot vágtak, mintha az ülőhelyet foglalókat hibáztatták volna a szerencsétlenségükért.

A buszon uralkodó rossz hangulat nem tetszett Johnnak. Kicsit gyorsabban is hajtott, mert alig várta, hogy megszabaduljon a rosszkedvű utasoktól.

HIRDETÉS

Önzőnek hangzott, de valójában csak meg akarta kímélni őket az ilyen kellemetlen utazás okozta stressztől. Nagylelkű volt.

Húsz perccel azután, hogy felvette az első tömeget, megérkezett a mai nap első megállójához. Néhányan leszálltak a megállónál, ezzel némileg csökkentve a buszon utazók számát.

A buszon uralkodó rossz hangulat nem tetszett Johnnak, ezért öntudatlanul kicsit gyorsabban hajtott, mert alig várta, hogy megszabaduljon a rosszkedvű utasoktól.

John megkönnyebbülten sóhajtott fel, és gyorsan továbbindult a következő megálló felé, szintén abban a reményben, hogy hamarabb megérkezik. De sajnos annyira koncentrált, hogy majdnem lemaradt arról, ami a buszán történt.

HIRDETÉS

Az utasok voltak azok. “Mi a baj a gyerekekkel manapság? Hogy lehetnek ilyen neveletlenek?” John hallotta, ahogy egy férfi mondja.

A férfi hangjában lévő düh arra késztette Johnt, hogy levegye a szemét az útról, és egy pillantást vesszen a visszapillantó tükörre; azonban nem tudta beazonosítani, ki beszélt.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »