Az esküvője során a vőlegény meglát 2 gyereket a tömegben és elszalad velük

HIRDETÉS

Egy esküvő félbeszakadt, amikor a vőlegény meglátott két gyereket a tömegben, és úgy döntött, hogy elszalad velük. A menyasszony döbbenten állt az oltár előtt, és nem tudta, mi történik.

Alex és Melanie egy üzleti konferencián találkoztak, ahol azonnal egymásra találtak. A napi beszélgetések után együtt mentek el egy étterembe, ahol végigbeszélgették az éjszakát, és megismerték egymást.

HIRDETÉS

Mivel ugyanabban a városban laktak, Alex és Melanie úgy döntöttek, hogy randizni kezdenek. Kapcsolatuk olyan gyorsan fejlődött, hogy Alex hat hónappal a megismerkedésük után féltérdre ereszkedett, és megkérte Melanie kezét.

A lánykérést mindkettőjük családja vegyes érzelmekkel fogadta. Melanie családja és barátai örültek, hogy sikerült rátalálnia a szerelemre, de úgy vélték, hogy minden túl gyorsan történt. Elvégre hat hónap rövid időnek tűnt ahhoz, hogy megismerkedj valakivel, akivel végül az egész életedet együtt töltöd.

Alex és Melanie hat hónap randizás után eljegyezték egymást.

A tétovázások és a környezetük kételyei ellenére Alex és Melanie boldogan tervezték az esküvőjüket. Kiválasztották az összes legjobb beszállítót, és felfogadták a legjobb koordinátort, hogy segítse őket életük legkülönlegesebb napján.

HIRDETÉS

Újabb hat hónap elteltével egy meghitt templomi szertartás keretében, csak a legközelebbi családtagjaik és barátaik körében léptek oltár elé. Az esküvői szertartás zökkenőmentesen zajlott, Alex és Melanie esküt tettek, és a pap férjnek és feleségnek nyilvánította őket.

Amikor azonban a vendégek az oltárhoz készültek, hogy közös képeket készítsenek az ifjú párral, Alex furcsán kezdett viselkedni. Melanie-nak úgy tűnt, mintha meglátott volna valakit a tömegben, akinek nem kellett volna ott lennie, de Melanie nem tudta követni a férfi tekintetét.

Alex az esküvő alatt kezdett furcsán viselkedni.
HIRDETÉS

Kiderült, hogy Alex két kisgyereket vett észre a tömegben, akik lassan a templom eleje felé igyekeztek. Pánikba esett, és hirtelen elszaladt Melanie mellől. „Sajnálom” – suttogta, mielőtt a gyerekekhez rohant, és felkapta őket a földről.

A vendégek megdöbbenve látták, hogy a vőlegény elfut, még inkább, miután felvette a gyerekeket, és elhagyta a templomot. „Kik azok a gyerekek?” és „Ezek az ő gyerekei?” suttogások töltötték meg a termet.

“Alex! Mi a baj?” Melanie utána kiáltott. Nem figyelve a vendégek megdöbbent megjegyzéseire, megpróbált a vőlegénye után futni. Sajnos a menyasszonyi ruhája és a fátyla túl nehéz volt, és a magassarkúja megakadályozta abban, hogy gyorsabban fusson.

Melanie megpróbált Alex után futni, de nem tudta üldözőbe venni.
HIRDETÉS

Végül Melanie a templom mögött találta meg Alexet a két gyerekkel. Dühös volt, de úgy döntött, meghallgatja férje magyarázatát. “Miért tűntél el hirtelen, Alex? Kik ezek a gyerekek?” – kérdezte.

Alex bocsánatkérően nézett rá, és erősen izzadni kezdett. Rájött, hogy nincs más választása, mint mindent bevallani Melanie-nak.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »