Az esküvőjén a menyasszony felfedezi, hogy a vőlegény anyja az ő biológiai anyja, akit 20 évvel ezelőtt elvesztett

HIRDETÉS

Egy fiatal menyasszony esküvői ceremóniája a feje tetejére áll, amikor rájön, hogy leendő férje édesanyja az ő vér szerinti édesanyja, akit két évtizeddel ezelőtt elvesztett.

Lisa Kent, egy belsőépítész, aki korábban ápolónő volt, izgatottan várta, hogy egyetlen lánya még az év vége előtt férjhez menjen.

HIRDETÉS

Ez így is volt rendjén; az idősebb nő szeretett volna azzal dicsekedni a baráti körében, hogy nagymama lehet, különösen azért, mert a lánya és leendő veje, Clay kifejezte, hogy az esküvő után azonnal családot szeretne alapítani.

Lisa örökbefogadott lánya, Sadie férjhez megy, és az esküvő napján egy új felfedezésre derül fény.

Sadie volt Lisa három gyermeke közül a legfiatalabb, de ő volt az egyetlen örökbefogadott. Az idős nő többi gyereke King és Leo volt.

King a hadseregben töltötte az idejét, és elkötelezett kapcsolatban élt Sashával. Leóról viszont kiderült, hogy homoszexuális, öt évvel ezelőtt vallotta be a családjának.

HIRDETÉS

Egyikük sem beszélt még arról, hogy oltár elé állnának, vagy hogy gyerekeik lennének. Lisa igyekezett a lehető legjobban támogatni a gyerekeit a döntéseikben, de ez nem jelentette azt, hogy mindennek örülnie kellett.

Régebben idegesítette őket emiatt, de úgy döntött, hogy ennek véget vet. Ezért amikor Sadie elárulta, hogy ő és a középiskola szívtiprója, Bradley Smith össze fognak házasodni, Lisa el volt ragadtatva.

HIRDETÉS

Ahogy az várható volt, azonnal elkezdett együttműködni Sadie-vel, hogy olyan előkészületeket tegyenek, amelyekkel a nap hatalmas sikert arathat. Bárcsak tudta volna, hogy a vőlegény szülei mennyire megnehezítik majd a dolgát.

Bradley zűrös családból származott, és a szülei, akik 12 éves korában elváltak, úgy tűnt, soha semmiben nem tudtak megegyezni – még az esküvő helyszínét illetően sem.

Ahogy az várható volt, Lisa azonnal elkezdett együttműködni Sadie-vel, hogy olyan előkészületeket tegyen, amelyekkel a nap hatalmas sikert arathat.

A nehéz helyzetben lévő család megnehezítette Lisa és lánya számára, hogy találkozhassanak leendő rokonaikkal. Nem mintha Lisa nagyon bánta volna — imádott eseményeket szervezni, és amíg a férje is besegített, alig volt olyan dolog, amit ne tudott volna megoldani.

HIRDETÉS

“Akár segítenek, akár nem, megteszem, hogy a szeretett lányom boldog legyen” – gondolta magában.

Sadie valóban elégedett volt az anyja tetteivel; Lisa nemcsak arra ügyelt, hogy ne zavarja túlságosan, de a részletekre is nagyon ügyelt. Ettől Sadie magabiztosnak érezte magát a történésekkel kapcsolatban.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »