Az ex-NASA mérnök megépítette a világegyetem legnagyobb NERF puskáját

HIRDETÉS

A NERF puskákat nyilván keveseknek kell bemutatni, hiszen akinek van gyermeke, annak egészen biztosan vennie kellett már néhány ilyen, méregdrága játékot.

HIRDETÉS

Aki esetleg mégsem ismerné annak nagy vonalakban elárulom miről is lenne szó: valójában egy felhúzós fegyverről van szó, aminek létezik automata, elemekkel működő verziója, pisztoly méretű, de hatalmas helikopter-gépágyúra hajazó változata is. Apró kis szivacs-szerű töltényeket lövell ki magából, a filozófiája pedig igen egyszerű: minél nagyobb, annál jobb. (és drágább)

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Na az ex-NASA mérnököt valószínűleg ez indíthatta el azon a rögös úton, melynek végére végül is elkészítette a világ legnagyobb NERF fegyverét, amivel egészen biztosan egy életre sztárrá és példaképpé vált a gyermekei számára. A saját kezűleg készített fegyver nem csak a legnagyobb, de nagy valószínűséggel a legerősebb is egyúttal, hisz amíg a gyári fegyverek pár 10 méter távolságra képesek ellőni, addig ez simán át lő hosszába egy futball pályát. Persze itt már nem valami rugós bizgentyű szolgáltatja a kilövéshez szükséges energiát, hanem egy speciálisan kialakított sűrített-levegős rendszer, ami több mint 200 bar nyomást képes kifejteni. Hogy hogyan is néz ki mindez a valóságban? A videóból kiderül…

HIRDETÉS

(csak a gyerekek meg ne lássák…?)

Forrás:
HIRDETÉS