Az idős édesanya kitagadja terhes lányát az örökségből, a másik lánya kapja meg az egész házat

HIRDETÉS

Mrs. Anderson kivette lányát, Camilát a végrendeletéből, miután az szembeszállt vele, és megszökött a barátjával. Néhány évvel később azonban Camila megköszönte neki ezt.

“Mi bajod van, Camila?” Mrs. Anderson ráförmedt a lányára. “Még csak 16 éves vagy, még le sem diplomáztál, és máris azon gondolkodsz, hogy gyereket vállalsz a meggondolatlan barátodtól?”.

“Anya!” Camila felsírt. “Mikor hagysz már fel ezzel a hozzáállással Kevin miatt? Látod, tudom, hogy nem kedveled őt, mert nem gazdagságból származik! De én szeretem őt, és amint leérettségizünk, összeházasodunk.”

HIRDETÉS

“Ne légy bolond, Camila” – figyelmeztette Mrs. Anderson. “Előtted áll az egész jövőd. Kész vagyok támogatni téged és a gyerekedet, de annak a fiúnak ki kell tűnnie az életedből! Ő nem illik hozzád!”

“Nem, anya!” Mondta Camila hajthatatlanul. “Nem hagyom el Kevint senkiért, még miattad sem!”

“Rendben van” – mondta Mrs. Anderson nyugodtan. “Kizárlak a végrendeletből, és soha többé nem kaplak vissza, ha nem hagyod el azt a férfit”.

HIRDETÉS

“Csinálj, amit akarsz, anya! Már nem vagyok gyerek!” Mondta Camila, és elsétált.

Mrs. Anderson természetesen utálta a gondolatot, hogy a lánya hozzámenjen egy olyan emberhez, mint Kevin, de azt is tudta, hogy a férfi csak Camila vagyonára hajtott, attól a naptól kezdve, hogy először találkozott vele.

HIRDETÉS

Észrevette, hogy a férfi szeme megcsillan a házon, amelyet Camila néhai apja hagyott rájuk, és a beszélgetései mindig arról szóltak, hogy Camila megkapja az apja örökségét.

De Camila, mint sok más korabeli vakmerő kamaszlány, annyira beleszeretett a férfiba, hogy nem vette észre a férfi aljas szándékait. És egy nap a lány az anyja akarata ellenére megszökött Kevinnel Floridába.

De Mrs. Anderson egyáltalán nem tágított. Azonnal felhívta az ügyvédjét, és megváltoztatta a végrendeletét, a vagyonát az idősebbik lányára, Roryra ruházta át, aki a férjével él az ohiói Clevelandben, a vagyona egy részét pedig Camila születendő gyermekére, aki 18 éves kora után kapja meg.

HIRDETÉS

“Gondolod, hogy anyád végül elfogad téged?” kérdezte Kevin Camilától egy nap, nem sokkal azután, hogy a megtakarításaikkal beköltöztek egy garzonlakásba. “Legalábbis miután megszületik a babánk?”

“Hát, nem vagyok benne biztos” – sóhajtott fel Camila. “Eléggé feldühödött, és ez eltarthat egy ideig. De remélem, hamarosan javulnak a dolgok.”

“Persze, hogy javulni fog. Elvégre kire fogja hagyni az egész örökségét?” Kevin viccelődött. Camila hideg tekintettel nézett rá. “Csak vicceltem, Camila. Nincs szükségem arra a pénzre! Csak azt akarom, hogy te és a gyerekünk boldogok legyetek.”

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »