Az idős hölgy eladja a házát, hogy segítsen unokájának és eltűnik, majd egy évvel később visszatér

HIRDETÉS

Carmen Seymour asszony úgy döntött, hogy eladja a házát, hogy kisegítse az unokáját. Miután ezt megtette, nyomtalanul eltűnt. Aztán egy nap a mostohalánya, Annie kapott egy hívást a kórházból, hogy Carmenre kritikus állapotban találtak rá.

Carmen a nappaliban ült, és a mostohalányát, Annie-t bámulta. “Ez minden, amit hoztál nekem, Annie? Tényleg azt hiszed, hogy egy sütemény és egy kis tea boldoggá tesz? Mindez kevesebb mint húsz dollárba kerül!”

“Nagyon sajnálom, anya. Nehéz időszakon megyek keresztül anyagilag ebben a hónapban. Majd veszek neked valami szépet, ha legközelebb meglátogatlak” – mondta Annie bocsánatkérően.

HIRDETÉS

“Ajánlom is! Nézd meg a húgodat, Jane-t! Vett nekem egy gyönyörű ruhát. Olyan jó a stílusérzéke. Ő tényleg a lányom” – mondta Carmen, és szánakozva nézett Annie-re.

Carmen mindig is a lányát, Jane-t részesítette előnyben a mostohalányával, Annie-vel szemben.

Annie egyetértően bólintott, és azt mondta: “Jane mindenben jó, anya”.

Carmen megvonta a vállát, mintha azt akarná mondani: “Tudom”. “Ó, ő egyszerűen csodás. Nincs még egy olyan ember, mint Jane!”

HIRDETÉS

Annie megpróbálta elterelni a beszélgetést a mostohahúgáról, és megkérdezte Carment, hol van az apja. “Itt vagyok, édesem!” James Seymour lépett be a szobába, és sugárzott a lánya által hozott vajkrémes torta láttán. “Elhoztad a kedvenc tortámat! Köszönöm!”

Izgatottan rohant az ebédlőasztal felé, de megállt, miután Carmen undorodó pillantást vetett rá. “Miért reagálod túl a dolgot egy torta miatt? Nem is olyan nagyszerűek” – mondta a lány.

Csak James értékelte Annie vajkrémes tortáját.
HIRDETÉS

“Hmm, igazad van” – válaszolta James, és megpróbálta lecsillapítani rosszkedvű feleségét. “Nem tervezed, hogy ma meglátogatod a piacot?”

“Ó, dehogynem. Épp most indulok. Jane kedvenc pitéjét fogom elkészíteni, úgyhogy friss alapanyagokra van szükségem. Jó étvágyat a megvásárolt vajkrémes süteményekhez! Nem tudom, miért szereted őket annyira” – mondta, és elsétált, miközben még egyszer utoljára gúnyolódott Annie-n.

“Ne törődj az anyukáddal, édesem. Most nehéz időszakon megy keresztül, mert Jane és Louis válófélben vannak” – magyarázta James.

HIRDETÉS

“Micsoda? Jane és Louis elválnak?” Annie meglepődve hallotta, hogy a mostohatestvére szétköltözik.

Carmen el volt keseredve, hogy a lánya házassága meghiúsult.

“Uhuh. Már külön élnek. A fiuk, Andre eddig Louisszal élt, de hamarosan választania kell majd az anyukája és az apukája között” – magyarázta tovább.

Annie megrázta a fejét, mondván, fogalma sincs, mi történik. “Most már értem, honnan jött anyának ez a viselkedés. Ő és én jóban voltunk az elmúlt hónapokban, a mostani látogatás előtt. Szörnyen érzem magam az unokaöcsém miatt!”

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »