Az idős hölgy kizárja egyetlen lányát a végrendeletből, miután hozzáment egy szegény emberhez

HIRDETÉS

Mrs. Belle Wilson nem akarta, hogy lánya, Stacey hozzámenjen egy szegény emberhez, akivel a főiskolán ismerkedett meg. A lánya azonban keresztülvitte az esküvőt, és ez arra késztette Belle-t, hogy kivegye őt a végrendeletéből. Végül Stacey megbánta, hogy nem hallgatott az anyjára.

“Anya, nem szabhatod meg, hogy mit tehetek és mit nem az életben. Már felnőtt vagyok” – mondta Stacey az anyjának, aki ragaszkodott hozzá, hogy ne menjen hozzá a barátjához, Jackhez, akivel a főiskolán ismerkedett meg.

HIRDETÉS

“Stacey, te most végeztél. Rengeteg új emberrel fogsz találkozni, és még sok mindent el akarsz érni az életben! Nem kell elsietned a házasságot” – mondta.

“Ezt csak azért mondod, mert tudod, hogy Jack nem jómódú családból származik. Hogy mit akarok kezdeni az életemmel, ahhoz semmi közöd” – köpött vissza Stacey. Ekkor Belle nem tehetett mást, mint hogy felsóhajtott.

HIRDETÉS

“Nem érdekel, hogy nincs pénze, Stacey. Engem csak te érdekelsz. Sokkal jobbat érdemelsz, és nem tartom helyesnek, hogy olyasvalakihez mész hozzá, akit alig ismersz” – válaszolta, de a lánya már döntött.

Belle Wilson kivette a lányát a végrendeletéből, miután férjhez ment.

Wilson asszony keményen dolgozott egyedülálló anyaként. Három munkahelyen dolgozott, csak hogy Stacey igényeit és szükségleteit kielégíthesse. Egy előkelő kaliforniai környéken éltek, a UCLA közelében, ahová Stacey főiskolára járt.

Bár kényelmesen éltek, Mrs. Wilson nem akarta, hogy a lányának annyit kelljen dolgoznia, mint neki. Ezért a lány jó képzést kapott a UCLA-n, ahol még extra gyakorlatokat is vállalt, hogy többet tudjon meg az üzleti világról.

HIRDETÉS

Az iskolában találkozott Jake-kel. Amikor Mrs. Wilson először találkozott vele, volt egy olyan megérzése, hogy a férfi nem őszinte a lányával. Amikor ugyanis belépett az otthonába, folyamatosan dicsérte az összes tárgyat, amit látott, és arra célzott Staceynek, hogy egyszer majd mindet ő fogja örökölni.

Eljött a nap, amikor Stacey annyira biztos volt a közelgő esküvőjében. Azt mondta az anyjának, hogy nem kell eljönnie, ha nem akar. Ekkor Belle ultimátumot adott a lányának: “Ha keresztülviszed a házasságodat, kizárlak a végrendeletemből”.

Meglepő oka volt rá!
Belle figyelmeztette Staceyt, hogy nem kapja meg az örökségét, ha végigcsinálja az esküvőt.
HIRDETÉS

Stacey dühös volt. “Csak rajta” – válaszolta. “Nem érdekel a pénzed. Jack és én főiskolát végeztünk, és jól megélünk a magunk erejéből is” – mondta, mielőtt letette volna a telefont.

Stacey és Jack végül megházasodtak. Mrs. Wilson viszont nem engedett. Átdolgoztatta a végrendeletét, amelyben az állt, hogy Stacey gyermekei kapják meg a vagyonát, amint betöltik a 18. életévüket. Az is benne volt, hogy sem Jack, sem Stacey nem örökölhet semmit.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »