Az idős nő évek óta egy régi autóban élt, hiába volt saját háza – a szomszédja meglepő felfedezést tesz

HIRDETÉS

Egy aggódó szomszéd megdöbbenve tapasztalta, hogy a vele szemben lakó idős nő annak ellenére, hogy háza van, a régi autójában lakott.

Ed Miller és idős szomszédja, Anna Wilde gyakran szálltak be autójukba minden reggel ugyanabban az időben. Gyakran ugyanabban az időben szálltak is ki, este 6-kor.

HIRDETÉS

Egy nap azonban Ed megivott pár pohárkával a barátaival, és éjfél után érkezett haza. Meglepődve látta, hogy Mrs. Wilde még mindig a kocsijában ül, és mélyen alszik. Talán elhagyta a kulcsát? gondolta magában Ed.

Ebben a pillanatban hirtelen rájött, hogy soha nem látta Mrs. Wilde-ot vezetni a kocsit, mivel mindig azzal volt elfoglalva, hogy néhány percig javítgatja a dolgokat, amíg ő elhajt. Elhatározta, hogy közelebbről is megnézi, jól van-e a nő.

Anna teljesen összegömbölyödve ült az anyósülésen, testét vastag takaró takarta. Hátul több szatyornyi élelmiszer volt nála. “Miért él itt kint?” – kérdezte magától.

Ed meglepődött, amikor megtudta, hogy Wilde asszony milyen körülmények között él.
HIRDETÉS

Mrs Wilde háza egy gyönyörű bungaló volt, amely Anna férje, Charles négy évvel ezelőtti halála óta egyre inkább kezdett gondozatlannak tűnni. Ed úgy döntött, hogy elmegy és felébreszti a feleségét, hogy előkészíthessék a vendégszobát a szomszédjuknak.

“Hogy élhet egy ilyen kedves asszony a kocsijában? Mi történhetett?” Kérdezte Ed felesége, Stacy. A férfi sóhajtott, visszhangozva az asszony kérdését.

HIRDETÉS

“Nem tudom, drágám, de soha többé nem alszik abban a kocsiban. Ugye egyetértesz velem ebben a döntésben?” – kérdezte tőle. A nő bólintott, és megkérte, hogy menjen érte.

Ahogy Ed kiment, megborzongott. Hideg volt, és el sem tudta képzelni, mennyire fázhatott Mrs. Wilde. Óvatosan kopogott az ablakon, amíg a nő fel nem ébredt. Először elkerekedett a szeme, mígnem rájött, hogy egy ismerős arc az.

“Mrs. Wilde, hideg van idekint. Kérem, jöjjön be hozzánk. A feleségem főzött Önnek egy csésze teát, és meleg ágyat készítettünk” – mosolygott Ed.

HIRDETÉS

Mrs. Wilde még mindig meglepődve utasította vissza. “Ed, édesem, ne aggódj miattam. Jól vagyok itt” – válaszolta az asszony.

Ed nem fogadta el a nemleges választ, és azt mondta Mrs. Wilde-nak, hogy addig marad kint a hidegben, amíg nem jön vele. Miután ezt mondta, Anna kinyitotta az ajtót, és kiszállt a kocsiból.

Ed meghívta Mrs. Wilde-ot az otthonába.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »
Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »