Az idős nő nyugdíjra spórol, de a pénze elfogy, amikor betölti a 103. életévét

HIRDETÉS

Annie Roberts szeretett felkészült lenni. Roberts tudta, hogy nehéz lesz dolgozni, ha megöregszik, ezért gondoskodott arról, hogy félretegyen annyit, amennyiből öreg éveiben is megélhet. Ő azonban soha nem gondolta volna, hogy 102 éves koráig fog élni.

Annie Roberts férje Stephen volt, egy nagyszerű és fenomenális férfi, akinek olyan ragályos nevetése és kedvessége volt, amivel sokan nem rendelkeztek. Évek óta voltak házasok, és mindig attól félt, hogy túléli a férfit.

HIRDETÉS

Félelme beigazolódott, amikor egy szörnyű betegség, amelynek ugyanilyen szörnyű neve volt, kezdte leküzdeni a férfit. Azon a végzetes napon Annie kijött a tornácra, és a férjét holtan találta kedvenc faszékén.

Annie túlélte férjét és fiát, és hamarosan kifogyott a pénzből.

Stephen mindössze 78 éves volt. Annie élete összeomlott, és órákig ült, és kisírta a szívét, képtelen volt megbékélni a gondolattal, hogy élete hátralévő részében egyedül marad.

HIRDETÉS

Annie és Stephen fiatalon házasodtak össze, közvetlenül azelőtt, hogy Hitler és a nácik elleni háború elérte volna a tetőfokát. Stephent, aki akkoriban húszas évei elején járó fiatalember volt, a háborús frontra küldték.

HIRDETÉS

A házaspár gyakran egyetértett abban, hogy a jövőre való tartalékolásra van szükségük, ezért miután Stephen elment a háborúba, Annie munkát vállalt egy helyi textilgyárban. Miután a háború véget ért, és Stephen hazatért, nem tetszett neki, hogy a felesége hosszú órákat dolgozik.

Hagyományos ember volt, aki úgy érezte, hogy a férfinak kötelessége gondoskodni a családjáról. Azt akarta, hogy az asszony hagyja ott a munkáját. Annie kitartott az álláspontja mellett, és rábeszélte Stephent, hogy hagyja tovább dolgozni.

Annie és férje, Stephen boldog életet éltek, mielőtt a férfi belehalt betegségébe.
HIRDETÉS

Annie-nek volt egy adottsága. Tehetséges varrónő volt, és a gyár meg akarta tartani. Stephen engedett, és a nő még jóval azután is dolgozott, hogy hazavárták fiukat, Luke-ot. Minden fillért egy bankszámlára tett be a fiuk jövőjéért.

Stephen viszont autodidakta módon könyvelő volt, és a város szinte minden vállalkozásának segített a könyvelésben. Jól megvoltak, és még egy új autó beszerzését is tervezték.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Oldal ( 1 / 4 ): 1 234Következő oldal »
Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 4 ): 1 234Következő oldal »