Az idős nőt nem engedték business osztályon repülni, majd a pilóta fotója kiesett a táskájából…

HIRDETÉS

Az emberek mindig a gazdagsággal azonosítják a repülőgépek business osztályán való ülést, így amikor egy idős hölgy szakadt ruhákban és papucsban ült ott egy járaton, úgy tűnt, mintha nem is lenne oda való.

Ria nem jómódú családból származott, és éjjel-nappal dolgoznia kellett, hogy megéljen. A fizetése egy részét azonban mindig félretette egy repülőjegyre, amelyet, mint mondta, egyszer majd magának fog használni.

HIRDETÉS

Végül eljött a nap. Lefoglalt egy business osztályú jegyet Orlandóba, és az úti célnál is jobban várta magát a repülést.

HIRDETÉS

Amikor belépett a repülőgépbe, senki sem törődött vele. Amikor azonban leült a megvásárolt business osztályú ülésre, az emberek elkezdtek nézelődni.

Míg a repülőgép business osztályán az összes többi férfi és nő öltönyt és dizájnerruhát viselt, Ria egy egyszerű fehér felsőt viselt, amelyen apró minták voltak, és egy farmert. Míg mindenki a legjobb cipőjét viselte, ő egy pár szandálcipőben volt.

Ria a teli repülőgép business osztályú kabinjában ült.
HIRDETÉS

“Miért nem ül az igazi helyére, asszony?” – mondta a mellette ülő férfi, miközben összehajtogatta az újságot, amit olvasott. Hívta a légiutas-kísérőt, és azt mondta: “Nem ellenőrzi a jegyeket?”.

HIRDETÉS

A légiutas-kísérő bocsánatkérően nézett Ria-ra, mielőtt elkérte volna a beszállókártyáját. Ezután szembefordult a férfival, és azt mondta, hogy Ria a megfelelő helyen ül, amiért fizetett.

A férfi nem volt elégedett, és tetőtől talpig végignézte Riát. Elővett a táskájából egy maszkot, és az arcára húzta. “Azért vettem business osztályra jegyet, hogy ne kelljen az ilyen emberekkel foglalkoznom, mint ő. Most úgy tűnik, mintha ebbe a részlegbe is beengednék a parasztokat. Soha többé nem repülök a légitársaságukkal!” – mondta a férfi.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »