Az idős úr meglátja a hajléktalan lányt a felesége sírjánál, néhány évvel később a lány örökli mindenét

HIRDETÉS

Amikor James egy nap meglátogatta felesége sírját, meglepődve látta, hogy egy friss virágcsokor pihen a sírján. Miután kiderítette, ki és miért hagyta ott a virágokat, úgy döntött, hogy visszaadja, és megteszi az elképzelhetetlent.

James és Claire életük több mint felét együtt töltötték, miután a Beverly Hills-i középiskolában találkoztak. A férfi végzős, a lány pedig másodéves volt, amikor megismerkedtek, és egyetlen randi után egymásba szerettek.

HIRDETÉS

Claire gyönyörű nő volt, barna hajjal és mogyoróbarna szemekkel. Hosszú, hullámos fürtjei tökéletesen omlottak a vállára, és mindig a legstílusosabb ruhái voltak, amelyeket a lányok és a fiúk egyaránt imádtak. Ő volt az iskola “it girl”-je.

HIRDETÉS

Eközben James kitűnő tanuló és osztályelnök volt. Soha nem gondolta volna, hogy Claire érdeklődik iránta, hiszen nem volt sportoló. Végül azonban ő lett a legirigyeltebb srác az egész gimnáziumban, amikor Claire-rel randizni kezdtek. Azóta tudta, hogy egész életét vele akarja leélni.

Miután egyetemre mentek, egy zártkörű szertartáson összeházasodtak a legközelebbi családtagjaik és barátaik körében. Sajnos nehéz időket éltek át, mivel nem fogant gyermekük. Évekig tartó kezelések és orvoslátogatások után James úgy döntött, hogy abbahagyja, mivel látta, hogy ez Claire-t megviseli.

James virágokat látott a felesége sírján.
HIRDETÉS

Végül arról biztosította a feleségét, hogy ők ketten elegek egymásnak, és nincs szükségük gyerekekre ahhoz, hogy boldogok legyenek. Való igaz, élvezték az időt azzal, hogy körbeutazták a világot, és különleges randevúkra vitték egymást. Azonban amikor Claire 68 éves volt, 4. stádiumú vastagbélrákot diagnosztizáltak nála.

HIRDETÉS

James ekkor már a halálról elmélkedett, és arról, hogy senki sem menekülhet el előle. Mivel azonban ő és Claire megöregedtek, mindig úgy gondolta, hogy ő lesz az első, aki elbúcsúzik. Elvégre ő idősebb volt Claire-nél, ő pedig még mindig olyan életvidám volt, mint valaha.

Amikor Claire hónapokkal a diagnózis felállítása után meghalt, James egyedül érezte magát. Hetente egyszer meglátogatta a sírját, és órákig ott maradt, csak beszélgetett vele. Egyszer észrevette, hogy egy friss virágcsokor van a sírja tetején. Azon tűnődött, vajon ki hagyhatott ilyet a feleségének.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »
Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »