Az örökbefogadott kisfiú barátainak karácsonyi ajándékokat küldött az otthonba, akik később ezért megjutalmazzák őt

HIRDETÉS

Cory szívecskéje megesett a gyerekotthoni, hátrányos helyzetű barátain, akik nem találtak hozzá hasonló szerető otthont, ezért úgy döntött, hogy egy karácsonykor valami különlegeset tesz értük. A kisfiú nem is sejtette, hogy szeretete és kedvessége 20 évvel később térül meg.

Miközben aznap reggel a hópelyhek csillámként ereszkedtek le a felhős égről, Cory lerohant új otthona lépcsőjén, és csillogó szemekkel állt meg a karácsonyfa előtt.

Meglátta az ajándékokat… megannyi ajándék volt felhalmozva a fa alatt! A kisfiú nem tudta visszatartani az izgalmát, amikor kibontotta őket.

HIRDETÉS

„Anyu… apu?” – kérdezte a szüleit, akik megcsókolták és boldog karácsonyt kívántak neki. „Ez a sok ajándék mind az enyém?”

„Igen, édes fiam” – mondta örökbefogadó édesanyja, Heidi. „Nem tudtuk, hogy mit szeretnél, ezért sok mindent vettünk neked.”

Cory szemei könnybe lábadtak, amikor megnézte az ajándékokat, amelyeket a szülei szereztek neki. De hamarosan különös szomorúság fogta el a kis szívét, és a gyerekotthoni barátaira gondolt, akik még nem találtak szerető otthont…

HIRDETÉS

Cory egy kisfiú volt, aki amióta az eszét tudja, gyerekotthonban volt. Amikor Heidi és Samuel meglátogatták, és azt mondták, hogy szeretnék, ha ő lenne a kisfiuk, Cory sírt.

„Lesztek az új anyukám és apukám?” – kérdezte sírva, a pár pedig mosolygott.

HIRDETÉS

„Igen, kicsim” – mondta akkor Samuel. „Haza akarunk vinni téged. Szeretnéd, ha mi lennénk a szüleid?”

Cory szinte azonnal bólintott, és ezután el kellett hagynia a barátait, hogy új életet kezdjen. A kisfiú sírt, amikor Samuel és Heidi megmutatta neki az új szobáját, kék falakkal és szuperhős poszterekkel! Még ágya sem volt a gyerekotthonban.

Így amikor Cory meglátta a sok ajándékot, hirtelen eszébe jutott sok barátja, akiknek sem ágyuk, sem ajándékaik nem voltak. Télen néha a földön kellett aludniuk, mert a gyerekotthon tele volt gyerekekkel.

HIRDETÉS

„Anyu, apu… – mondta Cory, miközben átölelt egy ajándékot. „Azért vettetek nekem ajándékokat, mert szeretekk engem?”

Heidi és Samuel nevetett. „Persze, édesem – mondta Heidi. „Olyan embereknek adunk ajándékot, akiket szeretünk! Ez azt mutatja, hogy törődünk velük. De az sem baj, ha nem kapnak tőlünk ajándékot! Néha csak annyit kell tennünk, hogy elmondjuk nekik, hogy törődünk velük. Szeretünk téged.”

Cory is szerette a gyerekotthoni barátait. De nem tudta, hogyan mondhatná el nekik, hogy szereti és hiányoznak neki, még azután sem, hogy új otthont talált. Ezért azt tette, hogy… meglepetést tervezett nekik, ahogy a szülei is meglepték őt ajándékokkal.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »