Az özvegy asszony minden héten virágot talál a küszöbén – fogalma sincs, ki hozta

HIRDETÉS

Néhány hónappal azután, hogy Samantha férje, Joshua meghalt, minden héten kedvenc virágait találta meg a küszöbükön. Gyermekeivel és unokáival együttműködve felállítottak egy térfigyelő kamerát, hogy kiderítsék, ki hagyta ott őket.

Samantha és Joshua Carson a kaliforniai San Jose egyik csendes utcájában éltek. Ott éltek 50 éven át, egészen addig, amíg Joshua 85 éves korában természetes okok miatt el nem hunyt.

HIRDETÉS

Mivel ő és Joshua rendkívül közel álltak egymáshoz, és mivel a gyerekeik már kirepültek, teljesen összetört a szíve, amikor a férfi meghalt. Szerencséjére a gyermekei a közelben éltek, és gyakran meglátogatták, hogy társaságot nyújtsanak neki.

Samantha és Joshua két lány és egy fiú szülei voltak. Mindegyiküknek saját családja van, és mindkettőjüknek két gyermeke van a házastársukkal. Mielőtt Joshua meghalt, még időt tölthetett legelső dédunokájukkal.

HIRDETÉS

A kedves pár hosszú és békés életet élt, de Samantha egy része azt kívánta, bárcsak ne hagyta volna el férje ilyen hamar. Rettenetesen hiányzott neki.

HIRDETÉS

Néhány hónappal a férfi halála után meglepődve látta kedvenc virágait a verandájukon. Éppen akkor tért haza a miséről, és nagyon örült neki. “Ó, milyen gyönyörű ez a csokor!” – gondolta magában.

Valaki folyton virágot hagyott Samanthának a küszöbén.

Samantha ezután felhívta mindegyik gyermekét, hogy megkérdezze, ők küldték-e. Mindhárman nemet mondtak, ahogy az unokái is.

HIRDETÉS

A sok telefonhívás után senki sem tudta kitalálni, hogy ki hagyhatta ott. Aztán elkezdtek arra gondolni, hogy lehet ezt Joshua tervezte a halála előtt. “Tudod, anya, vannak azok a filmek, ahol a férjek utasítják a virágüzleteket, hogy haláluk után küldjenek ajándékot a feleségüknek” – utalt rá a lánya.

“Szerinted apád is ezt tette volna?” Kérdezte Samantha, hirtelen könnyezve. Úgy tűnik, mintha Joshua ilyet tenne, gondolta magában.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »