Az özvegy férfinak megtiltották, hogy felszálljon egy járatra újszülött gyermekével – a 82 éves hölgy segít neki

HIRDETÉS

Egy özvegy férfi az Egyesült Államok két külön végéből utazott, hogy hazavigye újszülött gyermekét, de nem engedték felszállni a repülőgépre.

Michael Peterson éppen a San Franciscó-i otthonának újrafestésével volt elfoglalva, amikor egy New York-i kórházból felhívták, hogy épp most született egy kislány, és őt jelölték meg az apjaként.

HIRDETÉS

Michael először azt hitte, hogy ez egy tréfa, amíg eszébe nem jutott, hogy terhes felesége New Yorkban van egy gyors vakációra. Ő maga szervezte meg az utazást, mivel a felesége csak két hónap múlva szült volna, és még a baba érkezése előtt fel akarta újítani a házukat.

Michael és felesége, Annabel évek óta próbáltak teherbe esni. Amikor nem sikerült, örökbe fogadtak három gyermeket, akiket nagyon szerettek. A három gyerek, Bob, Mellie és Amy San Franciscóban maradtak, hogy segítsenek Michaelnek felújítani az otthonukat.

HIRDETÉS

Michael és Annabel között Michael volt az, aki szívesen örökbefogadott, mivel ő maga is nevelt gyermek volt. Úgy nőtt fel, hogy megígérte magának, hogy annyi gyereket fogad be, amennyit csak tud, remélve, hogy szeretetteljes és egészséges környezetben nőhetnek fel.

Michael soha nem tudta volna elképzelni, hogy hazatérjen San Franciscóba a felesége, Annabel nélkül.

Három gyermekük mellett Michael két tinédzser apukája is volt, akiket volt feleségével, Emmának köszönhetett. Egy évtizeddel ezelőtt elváltak útjaik, amikor a férfi rajtakapta Emmát, hogy egy másik férfival hált.

Válásuk után ismerkedett meg Annabellel. Rögtön működött köztük a kémia és pár hónapig randizás után úgy döntöttek, összeházasodnak. Bár szerettek volna gyereket, nehezen fogant meg, ezért döntöttek az örökbefogadás mellett.

HIRDETÉS

Egy nap azonban meglepődve tapasztalták, hogy az egyik terhességi teszt, amit Annabel csinált, pozitív lett. A házaspár nagyon örült, és Michael ekkor döntött úgy, hogy felújítják a házukat, hogy egy gyerekszobát és egy másik szobát is kialakítsanak, hogy három növekvő gyermeküknek ne csak egy szobán kelljen osztoznia.

Annak érdekében, hogy a felújítást terhes felesége zavarása nélkül végezhesse el, Michael egy meglepetésszerű New York-i utazást tervezett a feleségének. A nő mindig is szeretett volna ellátogatni oda, és örült, hogy a legjobb barátja ott volt, hogy körbevigye.

HIRDETÉS

Alig néhány nappal a nyaralás után hirtelen megindult a szülés. A legjobb barátnője, Mariska megpróbálta elérni Michaelt, de az túlságosan el volt foglalva a javításokkal, hogy nem volt nála a telefonja. Csak akkor tudta felvenni, amikor a kórházban tárcsázták a vezetékes telefont.

Michael egy New York-i utazással lepte meg Annabelt.

Michael teljesen összetört. Miközben megszülte a lányukat, drága felesége, Annabel meghalt. Három gyermekét a nagymamájuknál hagyta, és a következő repülővel New Yorkba utazott, hogy az újszülöttjükkel lehessen, és még egyszer utoljára láthassa a feleségét.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »