Az újszülött baba egész nap sír, amíg a szülei meg nem nézik a kiságyát

HIRDETÉS

Az elsőszülők, Jack és Katherine nem tudtak rájönni, hogy újszülött gyermekük miért nem alszik a kiságyában, és miért nem engedi, hogy mások hordozzák. Mindig sírt, amikor betették, és nyűgös lett, amikor mások tartották a kezében.

Amikor Katherine 17 évesen teherbe esett, a családja azt mondta neki, hogy szabaduljon meg a babától, mivel túl fiatal ahhoz, hogy egy másik emberről gondoskodjon. Az édesanyja, Lisa figyelmeztette, hogy a baba megtartása tönkretenné a jövőjét.

HIRDETÉS

Bár fiatal volt, Katherine mindig is anya akart lenni. Nem akart megszabadulni a gyermekétől, és ezt a döntést akkori barátja, Jack teljes szívvel támogatta.

HIRDETÉS

A pár úgy döntött, hogy összeházasodik, és néhány hónappal később üdvözölhették kisfiukat. Az édes kisfiút Jeremy-nek nevezték el, és Jack édesanyjával, Lucyval éltek egy vidéki városban, Connecticutban.

Katherine és Jack azért küzdöttek, hogy kiderítsék, miért nem alszik Jeremy.

Lucy tárt karokkal fogadta fiát és új menyét. Rendkívül támogató volt, és amennyire csak tudott, segített Jeremyvel.

HIRDETÉS

Eközben Katherine nehezen alkalmazkodott az anyasághoz. Hallott történeteket arról, hogy a babák nem alszanak éjszaka, de sosem gondolta volna, hogy ez ennyire kimerítő lesz. “Nem hittem, hogy szó szerint értendő, amikor az emberek azt mondták, hogy a baba nem fog aludni az első pár hónapban” – mondta Lucy-nak egy nap, miután egész éjjel bölcsőzte a fiút.

HIRDETÉS

“Édesem, ez természetellenes. A babáknak a nap nagy részében aludniuk kell! Jack egyáltalán nem volt ilyen” – emlékezett vissza Lucy. Azt javasolta, hogy menjenek el orvoshoz.

Katherine úgy gondolta, normális, hogy a babák nem alszanak sokat.

Jeremy kivizsgálása után az orvos nem értette, miért nem alszik. Azt mondta, hogy ez talán csak egy fázis, mivel ez gyermekenként eltérő. Emiatt Lucy megpróbált segíteni Jeremy-n azzal, hogy elhozta őt Katherine-től, hogy aludni tudjon. Sajnos nem telt el sok idő, mire újra sírni kezdett.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »