Az utasok figyelmen kívül hagyják a síró kisfiút, amíg egy nő rá nem jön, hogy rossz gépen van

HIRDETÉS

Egy fiatal fiú eltévedt a reptéri tömegben, és rossz gépen kötött ki – miután ezt észrevette, sírva fakadt, de senki sem törődött vele, egészen addig, amíg egy jó szamaritánus arra nem sétált.

Luke Pierce nyolcéves volt, amikor az anyja közölte vele, hogy elutaznak egy üdülőhelyre, hogy együtt töltsenek időt a távolabbi családtagokkal.

HIRDETÉS

Luke-nak nem volt ellenvetése. Ahogy ő látta, ez egy remek lehetőség volt arra, hogy találkozzon a többi családtaggal, akiket eddig csak ritkán látott. Még aznap később az édesanyja, Eve elküldte a visszajelzésüket, hogy megerősítse a részvételüket.

Luke a családjával utazott, amikor észrevette, hogy valami nincs rendben a repülőgépen.

Luke számos testvérét, nagynénjét, nagybátyját, unokatestvérét és nagyszülőjét invitálták, hogy vegyenek részt a rendezvényen, és mindenki beleegyezett, hogy megjelenjen – mindannyian imádták a nyaralás helyszínét, amely a New York állambeli Lake Placidben található Mirror Lake Inn Resort & Spa lett volna.

HIRDETÉS

A létesítmény az állam egyik legjobb üdülőhelye volt, így mindenki nagyon várta már az utazást, és megfelelő előkészületeket tettek.

Az izgalom és a várakozás egészen az indulás napjáig nyugtalanította Luke-ot, majd elkezdett aggódni az utazás miatt, mert Floridából repültek New Yorkba.

HIRDETÉS

Hogy elrejtse bimbózó kétségbeesését, Luke annyit fecsegett, hogy a családja már majd’ megőrült tőle., és csak az volt a téma, hogy valószínűleg mit szeretne látni, és mit kell látnia.

A családja hamar belefáradt a folyamatos fecsegésbe, miközben egy furgonban utaztak a repülőtér felé. Szorgalmasan imádkoztak, hogy csendben maradjon, de amikor erre nem volt hajlandó, Eve-nek néhány fenyegetést kellett megfogalmaznia, hogy csendre bírja és egy kis nyugalomra leljenek.

Luke elkövette azt a hibát, hogy elengedte az anyja kezét, és mielőtt észbe kapott volna, elnyelte őt a kavargó tömeg.
HIRDETÉS

Az út hosszú volt, és miután megérkeztek a repülőtérre, a család elindult a repülőgép beszállási zónájába. Szokás szerint tengernyi ember töltötte meg, akik a különböző járatokra igyekeztek felszállni.

A nagy káoszban Luke elkövette azt a hibát, hogy elengedte anyukája kezét, és mielőtt észbe kapott volna, elnyelte őt a kavargó tömeg. Amint rájött, hogy mi történt, többször is levegőt vett, mintha energiát gyűjtött volna, mielőtt pánikba esett volna.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »
Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »