Az utcára került ikertestvérek ingatlant örökölnek a nagymamájuktól, akit sosem ismertek

HIRDETÉS

Amikor Marga és Millie tinédzserek voltak, anyjuk egy vita miatt kirúgta őket otthonról. Azóta az utcán éltek, de egy nap minden megváltozott, amikor nagymamájuk ügyvédje felvette velük a kapcsolatot.

Marga és Millie 16 éves korukig az édesanyjukkal éltek. Akkoriban az ikertestvéreknek meg kellett szokniuk anyjuk, Carla új barátját, aki részeges volt.

HIRDETÉS

Anyjuk barátja bántalmazó hajlamú volt, és amikor Millie a zaklatásainak a célkeresztjébe került, úgy döntött, hogy tudatja anyjával, hogy kényelmetlenül érzi magát, ha a férfi a házban van.

Carla ahelyett, hogy a lánya mellé állt volna, dühös lett. Azt hitte, hogy Millie csak kitalálta a történetet, és kidobta őket a házból. “Csak féltékeny vagy, hogy végre van egy jó pasi az oldalamon” – mondta az anyja, mielőtt kidobta a csomagjaikat a kocsifelhajtóra.

Margát és Millie-t 16 évesen rúgták ki.
HIRDETÉS

Marga és Millie rémülten, ébren töltötték első éjszakájukat az utcán, egy helyi gyorsétteremben. Nem tudták, hová menjenek, mivel elvesztették a kapcsolatot az apjukkal, miután az elvált Carlától.

Egy idő után Margának és Millie-nek nem volt más választása, mint felnőni és egyedül élni. Elkezdtek munkát keresni a helyi boltokban és éttermekben, sőt, szabadidejükben még az utcán is énekeltek egy kis aprópénzért.

Minden megkeresett fillért félretettek, és ebből szereztek maguknak ágyakat a helyi szállókon. Néha még azt is felajánlották, hogy ingyen mosogatnak, cserébe az ételekért.

HIRDETÉS

Amikor rájöttek, hogy a szemétből értékes dolgokat szerezhetnek, a kukában találtak olyan dolgokat, amelyeket továbbértékesíthettek. Sajnos néha néhány takarékoskodó boltos lopással vádolta őket, és gyakran a rendőrségen kötöttek ki.

Emiatt Marga és Millie már minden rendőrt ismert. A rendőrök elmagyarázták, hogy a protokoll miatt kell bevinniük őket, de megértették, hogy csak pénzt akartak keresni.

Marga és Millie mindig a rendőrségen kötött ki.
HIRDETÉS

Gyakran ezek a rendőrök felajánlották, hogy ingyen szállást keresnek nekik szállókon, és ételt is adnak nekik. Egy nap, amikor Marga és Millie egy buszmegállóban ültek, egy rendőr megállt előttük.

“Mi nem csinálunk semmit, biztos úr. Megint feljelentett minket valaki?” Marga megkérdezte. A rendőr megrázta a fejét, és megkérte őket, hogy szálljanak be a járőrkocsiba.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »