Csak a gyerekek köszöntik fel a magányos iskolai buszsofőrt a születésnapján – A szülők később találkozót szerveznek vele

HIRDETÉS

Iskolások egy csoportja meglepetést talál ki, hogy felköszöntsék magányos iskolai buszvezetőjüket a születésnapján. Másnap a szüleik az igazgatói irodába özönlenek, hogy találkozzanak vele, aki nem is sejti, mi vár rá.

Ha valaki valami kedveset tesz veled, csak helyénvaló, hogy hasonlóan egyedi módon értékeld. Az 53 éves iskolabuszsofőr, David gyakran extra gondot fordított arra, hogy a buszán utazó gyerekeket boldoggá tegye. Annyira komolyan vette a munkáját, hogy néhány gyerek, például a kis Evan, azt mondta, David olyan apa, amilyet ő is szeretne.

Egy nap David nem tűnt boldognak. Nem vette fel a vidám bohócarcát, és nem nevettette meg a gyerekeket. Nem sütött el buta vicceket, és nem fáradozott azzal, hogy bárkinek is köszönjön. A gyerekek a buszon aggódni kezdtek, és zaklatni kezdték…

HIRDETÉS

„Szia, David! Hogy vagy ma?” kérdezte Evan. David azonban elveszettnek tűnt, miközben az útvonalára koncentrált.

„Nézd, ma készítettem egy kártyát. Tetszik?”

HIRDETÉS

David nem válaszolt, de a hátborzongató csend pillanatait követően kissé megfordult, és elmosolyodott.

„Szia! Mit hoztál? … Ó, ez nagyon szép. Anyukádnak?” David igyekezett vidámnak hangzani, hogy megfékezze a könnyeit, amelyek azzal fenyegették, hogy kicsordulnak, amikor elhunyt feleségére gondolt.

„Nem, ez a…” – válaszolta Evan, majd szünetet tartott.

HIRDETÉS

„Akkor kinek?”

„Most nem mondhatom meg” – válaszolta a fiú, aki gyorsan visszaült a helyére.

HIRDETÉS

David bólintott, és tovább vezetett, nem is sejtve, mi fog percekkel később kibontakozni.

A gyerekek szokás szerint David körül sereglettek, és várták, hogy meséljen nekik az útvonalukon található különböző történelmi épületekről. David korábban idegenvezetőként dolgozott. Imádta leírni a gyerekeknek a régió történelmét, műemlékeit és parkjait. Tetszett nekik, ahogy lelkesen magyarázott, és szomjúságot ébresztett bennük az országuk örökségével kapcsolatos további ismeretek iránt.

„…És látjátok azt a parkot ott? Azt itt 200 évvel ezelőtt hozta létre a…” – mesélte David, miközben a gyerekek áhítattal hallgatták, arcukat az üvegablakokhoz szorítva és kukucskálva kifelé.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »