Ed Sheeran “Perfect” című dala elindul, de nézd a közönség reakcióját, mikor a hangulat változik

HIRDETÉS

Amikor olyan látványról van szó, amelytől igazán eláll a lélegzetem, a jégtánc biztosan ott van a legerősebbek között.

Kifejezőbb, mint a műkorcsolyázás, a jégtáncosok a lábmunka és a test mozgásának segítségével kifejezéseket és érzéseket közvetítenek oly módon, hogy még a legkeményebb szíveket is ellágyítja.

A siker vagy kudarc nagy része a zenében rejlik, ezért Gabriella Papadakis és Guillaume Cizeron magas elvárásokat támasztott, amikor Ed Sheeran “Perfect” című dalát választotta…

HIRDETÉS

1325488523_222100641378669.jpg

HIRDETÉS

Gabriella és Guillaume, piros ruhába és semleges fekete öltönybe öltöztek, amely szemet gyönyörködtető kontrasztot mutatott, a jégpálya középpontjába léptek, és meghódították a közönségüket az elejétől fogva.

Elragadó teljesítmény
Miközben Ed Sheeran “Perfect” című dala szól, ők ketten fenséges eleganciával siklanak körbe a jégpályán, azonnal szinkronban egymással és élvezik az előadásuk minden pillanatát.

HIRDETÉS

1715297815_1130862922210063.jpg

Olyan emberként, aki alig tud egyenesen megállni a korcsolyán, még csak elképzelni sem tudom azt a mesteri szintet, amin Gabriella és Guillaume van. A szigorú fegyelem és a hihetetlen elkötelezettség évei azt jelentik, hogy képesek olyan műsort bemutatni, amelytől az emberek szó szerint a saját érzelmeikkel birkóznak.

HIRDETÉS

Szeretnéd látni, hogy miről beszélünk? Nézd meg az alábbi videót:

Nos, ez kétségtelenül egy olyan előadás, amelyet újra és újra meg fogok nézni.

Ha mosolyt csalt az arcodra, oszd meg a cikket a Facebookon, hogy a barátaid és a családod is élvezhessék azt!

Forrás:
HIRDETÉS