Egész életében ikertestvérét kereste, akit hihetetlen módon 83 évesen egy idősek otthonában talált meg

HIRDETÉS

Barbara minden reményét feladta, hogy megtalálja ikertestvérét, amíg végül mindketten ugyanabban az idősek otthonában kötöttek ki 83 éves korukban.

Barbara és ikertestvére, Kelly 7 éves korukban váltak el egymástól, miután egyedülálló anyjuk a szegénység miatt nem tudta tovább gondozni őket. Barbarát anyja gyermektelen barátnőjéhez küldték Texasba, míg Kelly a nagyszüleinél élt Utahban.

Sajnos Barbara édesanyja soha nem árulta el, hogy melyik testvérét hová küldték. Mielőtt Barbara elkezdhette volna keresni a húgát, örökbefogadó anyjától megtudta, hogy biológiai édesanyja meghalt.

HIRDETÉS

Barbara egész életében úgy érezte, mintha egy nagy része hiányozna. Próbálta megtalálni Kellyt, de erőfeszítései soha nem vezettek semmi érdemlegesre.

Annak ellenére, hogy Barbarának saját családja volt, mindent megtett, hogy megkeresse Kellyt. Nem akarta megbánni, ezért minden eszközt kimerített, hogy megpróbálja megtalálni őt.

Amikor Barbara férje meghalt, a reménye is szertefoszlott, hogy megtalálja Kellyt. Férje, Dave éveken át segített neki a keresésben, és nélküle úgy érezte, hogy soha nem találja meg a húgát.

HIRDETÉS

77 éves korában úgy döntött, hogy egyszer és mindenkorra feladja a keresést. Nemcsak a férje, hanem a nővére elvesztését is gyászolta.

Azóta Barbara két gyermeke kezdett el gondoskodni róla. Mivel azonban különböző államokban éltek, nem tudták gyakran meglátogatni, így egyedül maradt egy gondozóval, aki minden második nap meglátogatta.

A férje nélkül otthon töltött hat év alatt folyamatosan hívta a gyermekeit, hogy látogassák meg. “Kezd magányos lenni itt” – mondta nekik.

“Tarts ki, anya. Mindent megteszünk, hogy meglátogassunk a nyáron” – válaszolta a fia, Pete.

HIRDETÉS

Sajnos ezalatt a hat év alatt Pete és nővére, Rita évente csak egyszer látogatták meg édesanyjukat gyermekeikkel és házastársaikkal együtt.

Amikor Barbara 83 éves lett, meg volt győződve arról, hogy a gyermekei nem fognak alkalmazkodni hozzá. Ezért, hogy közelebb legyen hozzájuk, úgy döntött, hogy egy New Jerseyben található idősek otthonába költözik, ahol Pete és Rita is élt.

A testvérek örültek anyjuk döntésének. Bár elfoglaltak voltak, megkönnyebbültek, hogy édesanyjuk a közelben van. Ez azt jelentette, hogy gyakrabban meglátogathatják őt, szemben a ritka texasi repülőutakkal.

HIRDETÉS

Pete gyorsan szabadságot vett ki a munkából, és Texasba repült, hogy segítsen az édesanyjának a költözésben. Miután mindent összepakoltak és eladták a házat, amelyben az asszony lakott, mindketten együtt repültek vissza New Jerseybe, ahol Barbara unokái virággal fogadták.

“Isten hozott Jerseyben, Barbara nagyi!” – kiabálták a repülőtér érkezési csarnokában.

“Ó, de jó látni mindannyiótokat itt. Köszönöm, hogy időt szakítottatok rám. Annyira boldog vagyok, hogy mindannyiótok közelében lehetek” – áradozott.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »