Egy férfi örökbe fogad egy árva fiút, és rájön, hogy az ő biológiai fia

HIRDETÉS

Egy fiatal férfi és felesége örökbe fogadnak egy árva fiút, aki pontosan úgy néz ki, mint ő. Ettől az emberek felvonják a szemöldöküket, majd az anyuka megnyílik.

“Drágám, pont úgy néz ki, mint te. Hátborzongató!” Kiáltott fel John édesanyja, Christine, amikor először találkozott a fiával és az újonnan örökbefogadott kisfiával, Jimmyvel.

HIRDETÉS

John és Emily, a felesége fülig beleszeretett a fiúba, amikor megpillantották, amikor meglátogatták a helyi árvaházat. Beletelt némi feldolgozásba, de végül egy idő után hazavihették a fiút.

John és felesége, Emily örökbe fogadtak egy kisfiút, aki látszólag nagyon hasonlított Johnra.

A pár próbálkozott gyermeket nemzeni azóta, hogy összeházasodtak, ami az NYU-n való diplomázásuk után történt, de nem jártak sikerrel.

HIRDETÉS

Egy héttel azután, hogy örökbe fogadták Jimmyt, elvitték Christine-hez, hogy megismerhesse a család legújabb tagját. Minden remekül ment, és úgy tűnt, a fiú jól beilleszkedett a velük való életbe.

“Pontosan ezt gondoltam én is. Azt hiszem, részben ezért is éreztünk kapcsolatot vele. Ugyanakkor szerintem ez egy kicsit furcsa, nem?” Mondta John az anyjának, miután az megjegyezte, hogy mennyire hasonlítanak egymásra. Sört kortyolgatva ültek, és nézték, ahogy Emily a fiukkal és Lunával, a család kutyájával szaladgál az udvaron.

HIRDETÉS

“Azt hiszem, így kellett lennie. Örülök, hogy örökbe fogadtad őt, fiam. Nagyon büszke vagyok rád, mert egyesek nehezen fogadnak be nagy gyerekeket” – mondta az anyja, megveregette a vállát, és mosolyogva nézte az előtte lévő békés jelenetet.

“Igen, nos, nekünk azt mondták, hogy egyszer már örökbe fogadták, de az örökbefogadó szülők az utolsó pillanatban megijedtek, és visszavitték – azóta senki sem próbálkozott örökbefogadással” – mondta John. “Elég szomorú volt hallgatni a történetét. Miért tenne bárki is ilyet?” – fejezte be.

John édesanyja büszke volt a fiára, amiért örökbe fogadta a fiút.
HIRDETÉS

“Ez tényleg szörnyen hangzik” – válaszolta az anyja. “Nem tudom elhinni, hogy ezt tették. Vajon mi történhetett a vér szerinti szüleivel?”

“Még nem fejezték be az örökbefogadással kapcsolatos papírmunkát, így visszaadhatták őt. Ha másképp történt volna, akkor ez bűncselekménynek minősült volna. Az árvaház igazgatója szerint a szülőanya eltűnt, miután lemondott róla. Nyílt örökbefogadásnak kellett volna lennie, tudod, amikor a biológiai szülők is részt vesznek a folyamatban.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »