Egy gazdag ember találkozik egy kislánnyal, aki pont úgy néz ki, mint ő – a lány könyörög neki, hogy segítsen az édesanyjának

HIRDETÉS

William minden nap leül egy padra a Central Parkban, hogy ebédszünetében kikapcsolódjon. Egy bizonyos napon gondolatait egy síró kislány szakította félbe. Hátranézett, és döbbenten megdermedt, mert a kislány pont úgy nézett ki, mint ő.

William aznap mélyen elmerült a gondolataiba, mivel teljesen összetört a szíve az előző este otthon történtek miatt. Tényleg csak úgy elpazaroltál nyolc év házasságot, Lindy? Miért nem tudtad egyszerűen megmondani, hogy már nem vagy boldog?” – gondolt vissza a feleségével folytatott beszélgetésre.

HIRDETÉS

Aznap este úgy döntött, hogy meglepi a feleségét azzal, hogy két órával korábban jön haza a munkából. Finom vacsorát hozott haza a nő kedvenc étterméből, és a hálószobájukba rohant, hogy üdvözölje. Sajnos nem a felesége, hanem ő lepődött meg.

Az ágyban, amelyben minden egyes éjszaka aludtak, egy másik férfi feküdt. Összegabalyodva a feleségével, Lindyvel, és mindketten szorosan ölelték egymást. Csak akkor álltak meg, amikor észrevették, hogy William dermedten áll az ajtó mellett.

HIRDETÉS

“Tényleg, Lindy? Erre gondoltál, amikor azt mondtad, hogy otthon akarsz maradni, és háziasszony akarsz lenni?” – mondta, még mindig a kezében tartva a csokrot, amit a nőnek hozott. “Hány éves ez a fickó, 25?” William nem tudta megállni, hogy ne tegye hozzá.

William találkozott egy fiatal lánnyal, aki hasonlított rá.

Lindy is megdöbbent, hogy William ilyen korán hazaért. Megszokta, hogy a férfi este hatkor indul haza, és aznap két órával korábban ért haza. Miután William rájött, hogy a nő még nem áll készen arra, hogy megszólaljon, úgy döntött, újra megszólal.

HIRDETÉS

“Nos, akkor hagylak téged és a pasidat, hogy befejezzétek, amit az ágyunkban csináltok. Egy órátok van, hogy összepakoljatok és elmenjetek. Soha többé nem akarom látni az arcodat” – mondta William, és az ágyra dobta a virágokat. Aznap este céltalanul vezetett a kocsijával.

Amikor éjfél után hazaért, Lindy már nem volt otthon. Egy levelet hagyott hátra a konyhájukban, de nem volt ereje elolvasni. Ehelyett egyenesen lefeküdt aludni, és másnap korán kelt, hogy munkába menjen.

HIRDETÉS

Úgy döntött, hogy leül ugyanarra a padra, ahol minden nap tölti az ebédszünetét. Elmélyülten gondolkodott, és azon tűnődött, vajon a felesége szerette-e őt egyáltalán valaha is. Nem sokkal azután, hogy leült, gondolatait egy síró gyermek szakította félbe: “Kérem, valaki segítsen az anyukámnak!”

William megfordult, és egy kislányt látott, aki egy babát tartott a kezében. Mielőtt William felállt volna, hogy segítsen, megdermedt, miután rájött, hogy a kislánynak ugyanolyan a szeme és az orra, mint neki. Miért néz ki úgy, mintha az én gyerekem lehetne? gondolta magában.

William nem tudta eltávolítani a képet, amelyen a felesége egy másik férfival van az ágyban.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »