Egy gazdag férfi beleszeretett egy hajléktalan lányba, majd rohant megkeresni

HIRDETÉS

Robert Stark egy milliárdos üzletet vezetett Manhattanben, és mindig is bosszantotta, hogy az előcsarnokuk előtt hajléktalanok ülnek és koldulnak pénzt az ügyfelektől és az alkalmazottaktól.

Közeledett a karácsony, és az épülete előtt a hidegben összebújva több hajléktalan is ott állt, poharakkal az orruk előtt. Bosszantotta, hogy a sor egyre hosszabbnak tűnt, ahogy teltek a napok.

Egyik nap, amikor közelebb ment az ajtóhoz, megfigyelte, hogy egy kedves járókelő egy dollárt dobott az egyik pohárba. A nő akkor és ott felnézett, és megköszönte az adományozónak. Robertet meghökkentette a nő szépsége és sugárzó mosolya.

HIRDETÉS

Bár Robert nem állt meg, hogy beszéljen a nővel, a mosolya látványa egész nap a fejében járt, miközben a munkahelyén dolgozott. Azon tűnődött, ki lehetett a nő, és hogyan kerülhetett egy ilyen szép arc az utcára.

Robert meglepődött, hogy egy csinos fiatal nőt látott koldulni az utcán.

Robert minden nap arra járt, és a nő mindig ugyanott volt. Megszállottja lett a nőnek, minden nap pénzt dobott a poharába, csak hogy lássa a mosolyát.

A gondolat, hogy láthatta őt, mielőtt elindult az irodába, motiválta, hogy jól dolgozzon, és miután reggel meglátta őt, arról álmodozott, hogy mit csinálhat, és miért van kint a hidegben minden nap.

HIRDETÉS

Körülbelül egy hét után már nem bírta tovább. Elhatározta, hogy összeszedi a bátorságát, és beszél a nővel, és pontosan ezt tette. “Szia – mondta, amikor elhaladt mellette. Ahelyett, hogy pénzt dobott volna le, megvárta, hogy a nő felnézzen.

“Fázósnak tűnsz. Kér egy csésze kávét?” Robert megkérdezte a nőt. A kérdésre a nő elmosolyodott, és bólintott.

Kecsesen felállt, és Robert észrevette, hogy meglehetősen alacsonyan áll mellette. A nő mindössze 170 centi magas volt, míg ő 180 centi magas.

HIRDETÉS

Amikor a kávézóba értek, a férfi hagyta, hogy a nő azt rendeljen, amit csak akar. Amikor a nő fehér csokoládés mokkát, kagylólevest és egy grillezett sajtos szendvicset rendelt, Robert rájött, hogy a nő határozottan művelt nő, és a szerencsétlen körülmények miatt került az utcára.

Robert elvitte Belle-t egy kávézóba, ahol megismerkedett vele.

“Remélem, nem bánod, de azon gondolkodtam, hogy mi történt? Miért végezted az utcán élve?”

A nő, aki Belle Raymonds néven mutatkozott be, elmosolyodott. “Nos, egy fiatal, szerelmes lány voltam, bármilyen közhelyesen is hangzik. Beleszerettem egy fiúba, és ő meggyőzött, hogy vegyem fel a taníttatási alapomat, és hagyjam el vele a várost” – magyarázta a nő.

HIRDETÉS

“Itt kötöttünk ki. A betondzsungelben, ahonnan az álmok fakadnak. Nem tudtam, hogy én voltam az ő jegye New Yorkba. Egy itt töltött éjszaka után az összes pénzemmel együtt távozott” – vonta meg a vállát Belle.

Robert sajnálta a fiatal hölgyet, és megkérdezte, hogy kapcsolatba lépett-e a rendőrséggel vagy a családjával. A lány megrázta a fejét. “Nem tehetem – mondta, és letörölte a könnyeit. “Túlságosan szégyellem magam.”

Belle elmagyarázta, hogy egy ideig alkut kötött a motel igazgatójával, ahol megszállt. Szobákat takarított, cserébe egy ágyért cserébe a takarítói szálláson, és a vendégektől kapott borravalóból megélhetett.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 2 ): 1 2Következő oldal »