Egy hajléktalan fiatal nő egy hétig nem eszik, hogy vehessen egy telefont és felhívhassa az édesapját

HIRDETÉS

Egy hajléktalan fiatal nő úgy döntött, hogy hetekig nem eszik, hogy mobiltelefont vehessen, amivel felhívhatja az apját. Amikor az apja végre meglátta, meglepődött, hogy lánya ilyen sovány és szakadt, rongyos ruhában van.

Nina egy év randizás után hozzáment a barátjához, Jimhez. Nem sokkal később egy kisfiút köszöntöttek. Nina el volt ragadtatva a házaséletétől, hiszen Jim szerető férj volt, és egy szép házban éltek egy szép környéken.

Miután megszületett a gyermekük, meg volt győződve arról, hogy a házaséletük tökéletes. Sajnos a dolgok hamarosan elmérgesedtek, mivel Jim válást kért tőle.

HIRDETÉS

“Azt hiszem, minden túl gyorsan történt köztünk, Nina. Sajnálom, de el kell válnunk” – mondta a férje, miközben a holmiját egy bőröndbe pakolta.

“Ugye csak viccelsz, Jim? Nem pakolhatsz csak úgy össze és mehetsz el; van egy kétéves fiunk!” Nina könyörgött, képtelen volt feldolgozni a történteket.

Nina kétségbeesett volt, miután Jim elhagyta őt és a kétéves fiukat.
HIRDETÉS

“Pontosan ezért akarok elmenni. Belefáradtam, hogy rólad és a gyerekről gondoskodjak. Szeretnék magamért tenni, és úgy élni az életemet, ahogy én akarom. És csak hogy tudd, találtam valakit, aki végre megérti, min megyek keresztül. Szóval kérlek, engedj el.”

Nina még mindig remegve könyörgött neki, hogy maradjon. “Üljünk le, és beszéljük meg ezt rendesen, Jim. Ezeket a döntéseket nem szabad hirtelen meghozni.”

Jim csak a fejét rázta, és azt mondta: “Már döntöttem. A válási papírokat postán küldöm el.”

HIRDETÉS

Miután Jim elhagyta a szobát, Nina sírva zuhant a földre. Hosszú évekig boldog család voltak, és semmi jele nem volt annak, hogy Jim boldogtalan lenne. Most elveszett volt, és fogalma sem volt, mit fog csinálni egyedülálló anyaként.

Nina és Jim boldog pár volt évekig a különválásuk előtt.

Jim pénz nélkül és kifizetetlen számlákkal hagyta őt és kétéves kisfiukat, Jacket. A lakásuk bérleti díja két hét múlva esedékes volt, és mivel a nő a kapcsolatuk alatt háziasszonyként élt, nem volt munkája.

HIRDETÉS

Nina elment munkát keresni, de nem sokan voltak hajlandóak felvenni. Akik igen, azok azt mondták neki, hogy nem tudja majd megelőlegezni a fizetését a lakbérükre.

Eltelt két hét, és megjelent a főbérlőjük, és kérte a lakbért. Nina könyörgött, elmagyarázta, min ment keresztül. Sírása azonban süket fülekre talált.

Nina főbérlője kirúgta őt és Jacket a házból.

A főbérlője kirúgta őt, és még odáig is elment, hogy kihívta a szociális szolgálatot, akik magukkal vitték Jacket. “Sajnálom, Jack. Teljes szívemből szeretlek. Visszajövök érted, ígérem” – mondta a nő, miközben fia könnyes szemmel távozott a szociális munkásokkal.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »