Egy ismeretlen faluban ragadt gazdag ember találkozik egy szegény öreg hölggyel, és észreveszi a fülbevalót, amit már látott korábban

HIRDETÉS

Egy gazdag férfi hirtelen egy ismeretlen faluban találta magát, amikor összefutott egy szegény öregasszonnyal, aki olyan fülbevalót viselt, amit biztosan látott már korábban.

Richard árván nőtt fel, miután szülei tinédzserkorában autóbalesetben meghaltak. Egész életében keményen meg kellett dolgoznia azért, amije volt, és a szüleitől kapott kevéske örökségéből az alapoktól kezdve felépített egy vállalkozást.

HIRDETÉS

Mindene megvolt, amire egy férfi csak vágyhat: stabil jövedelemtermelő vállalkozás, szép ház, szép autók és jó baráti kör. Egy fontos dolog azonban hiányzott, mégpedig a család.

Egy nap elkésett egy megbeszélésről, miután az autója lerobbant a hóvihar közepén. Felhívni sem tudott senkit, mivel a telefonjában lemerült az akkumulátor.

HIRDETÉS

A férfi kiszállt az autóból, és vacogott a hidegben. Megpróbált keresni egy közeli kávézót, hogy felmelegedjen. Ott talán fel tudná tölteni a telefonját, és hívhatna egy taxit.

Sajnos néhány perc séta után a vihar miatt sem kávézó, sem bolt nem volt nyitva. Richard felsóhajtott, és tovább sétált az úton. A kabátja nem a hidegre készült, hiszen csak a kocsiban akarta használni.

Amikor a járdaszegélyhez ért, észrevette, hogy egy idős nő sétál felé. A hóesés miatt nem vette azonnal észre a nőt. Bár kétkedett benne, hogy van-e nála telefon, úgy döntött, él a lehetőséggel.

HIRDETÉS

“Elnézést, asszonyom, van véletlenül telefonja? Hívhatnék vele egy taxit? A kocsim elakadt a hóban, és nem indul be, a telefonomban pedig lemerült az akkumulátor” – magyarázta.

Richard nem számított arra, hogy a nő igent mond, mivel az idős nők általában gyanakvóak az utcán álló idegenekkel szemben. Az idős hölgy azonban elmosolyodott, és átnyújtotta a telefonját. “Tessék, drágám” – mondta.

HIRDETÉS

“Nagyon szépen köszönöm” – mondta Richard, miközben átvette, és tárcsázta a megbízható céges sofőrjét. A nő türelmesen megvárta, amíg a férfi beszélt a sofőrrel, és utasította, hová menjen.

Amikor végzett, az idős asszony is élt a lehetőséggel: “Kedvesem, nincs véletlenül egy kis aprója? Nagyon éhes vagyok, és otthon elfogyott az étel” – kérdezte.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »